- Konuyu başlatan
- #21
onu beğendim lafım yokoyun mobilitesini beğendinmi peki?
cs yi bitirme şansını bende görmüyorum senin gibi ama cs deki hileler varken valorantın işi biraz daha kolay gibi ama olsunduuayy ben acacaktım sen acmıssın konuyu olsundu![]()
oyun guzel gorunuyor baya da merak edenı bekleyenı var amaaa bence cs yı bıtıremez ya herkes cs bıter dıyor ama sanmıyorum cs yı kım bıtırebılmıs ki valorent bıtırsın
Ölene kadar cs devam dıye ama valorent te oynanır tabıkı
cs yi bitirme şansını bende görmüyorum senin gibi ama cs deki hileler varken valorantın işi biraz daha kolay gibi ama olsunduu![]()
Cs kırmızı çizgimizdir diyorsunnnnnOnunda hılesını cıkarırlar hemen hıc aklın orda kalmasın![]()
![]()
piyasaya cıksın da indirim barı
bırkac saat denenır sonra cs devaaammmm
![]()
Cs kırmızı çizgimizdir diyorsunnnnntamam o zamannn
![]()
Tek Dileğim şu global hileler kapansada sadece memoryhackersın hilesi aktif olsa cs de ama olsunduuuTabikiiiiiiii![]()
Tek Dileğim şu global hileler kapansada sadece memoryhackersın hilesi aktif olsa cs de ama olsunduuu![]()
bu konuda baya haklısınBen tutulacağını düşünüyorum ve umarımm güzel bir anticheat sistemi geliştirirler çünkü fps oyunlarının genel sorunu anticheat sistemi herkes hile açınca sarmıyo![]()
diyorsun ki işim garanti olsunbenım oynadıgım hıle daha guzelbır memory acıyorum bır extandel
![]()
![]()
diyorsun ki işim garanti olsuncanım sıkıldıkça değiştireyim
![]()