13 nisanda steam e 50tl para yükledim bugün hesabıma girdigimde iki kere 211 tl 1 kere 206 tl olmak uzere para cekilmis 206 tl yi geri yatirmislar işlemdede YDS-STEAMGAMES Yazıyor daha önce yasayan varmi nasil bir yol izlemeliyim yardım edermisiniz
Yanıtıniz icin tesekkurler steama bas vurdum ss li bir sekilde ssleride elimde mevcut telefon uygulamasinda gozukuyor kod ile birlikte steam destege bugün gönderdim zaten boyle bir olayi gordugum gibi kartımı internet alişverışıne kapadım İnsallah yeterli olur simdilik, bir merak ettigim sey daha var simdi ucret iadesi olursa bana steam mi iade edicek yoksa banka mı?Steam bilgilerinizi daha önce çekiliş yaptığını vaad eden yada herhangi bir şekilde skin kazanmanızı sağlayan steamle giriş yapmanızı isteyen herhangi bir siteye girdiniz mi ? bu şekilde steam apı bağlantınız alınarak hesabınız üzerinde yetkisiz işlem gerçekleştirebiliyorlar ve siz herhangi bir şekilde gerek steam cüzdan kodu almak gerekse steam mağazasından herhangi bir oyun, yazılım almak için kart bilgilerini girerken kart bilgilerini kaydet seçeneğindeki tiki kaldırmadıysanız kart bilgileriniz hesabınızda kayıtlı tutulur bu şekilde de ele geçirilen bilgiler ile kart bilgileriniz kayıtlı olduğundan rahatlıkla karttan çekim yapılır. Steam 3D onayı istemiyor çünkü kartın internete açık olması yeterli. İnternet bankacılığı üzerinden hesap hareketlerinizi kontrol edin, mutlaka bir işlem numarası belirtiler bu işlem numarası ile Steam desteğe hesabınızın yetkisiz kullanımda olduğunuzu hesap üzerinden eğer varsaki kayıtlı kredi kartlarınızla alışveriş yapıldığını belirtin eğer kişi kartınızla alışveriş yapmış ise büyük ihtimalle karttan alışveriş yaptıktan sonra kart bilgilerini siliyorlar gelecek cevaba ve sizin vereceğiniz yanıtlara göre hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakılır. Bankanızı arayarak yetkisiz işlem yapıldığını söyleyin hesap bloke edilsin ardından Steam'in vereceği yanıtlara ve sizin bankaya ileteceğiniz bilgilere göre ücretler tarafınıza geri iade edilir. İlk olarak bunun gerçekten böyle olup olmadığını da ayrıyetten bilmek gerek belkide sisteme bulaşan bir zararlının marifetleri sisteminizi de sağlam bir Antivirüs yazılımıyla ek olarak taratın.
Ayrica sunu belirtmek isterim ki skin falan oyle sacma sitelere kayıt olmadim kart bilgilerimi vermedim ama dediginiz gibi su isi hallettikten sonra bilgisayarima format aticam ve bundan sonra bu gibi olaylarda ekran klavyesi kullanicamYanıtıniz icin tesekkurler steama bas vurdum ss li bir sekilde ssleride elimde mevcut telefon uygulamasinda gozukuyor kod ile birlikte steam destege bugün gönderdim zaten boyle bir olayi gordugum gibi kartımı internet alişverışıne kapadım İnsallah yeterli olur simdilik, bir merak ettigim sey daha var simdi ucret iadesi olursa bana steam mi iade edicek yoksa banka mı?
İnsallah olumlu bir donus alabiliriz iyi dilekleriniz için teşekkürlergeçmiş olsun olumlu bi dönüş olursa bizimle paylaşınız
Yanıtıniz icin tesekkurler steama bas vurdum ss li bir sekilde ssleride elimde mevcut telefon uygulamasinda gozukuyor kod ile birlikte steam destege bugün gönderdim zaten boyle bir olayi gordugum gibi kartımı internet alişverışıne kapadım İnsallah yeterli olur simdilik, bir merak ettigim sey daha var simdi ucret iadesi olursa bana steam mi iade edicek yoksa banka mı?
Merhaba,Ücretinizi banka iade eder, kartınız yetkisiz kullanılarak yapılmış bir işlem sizin gerekli ibrazları vermeniz durumunda bundan sonraki senaryo Steam ve Banka yetkilileri arasında geçer. Uluslararası bankacılık kanunları esas alınarak yapılır işlemler karttan çekim yapıldığı içinde ücret karta iade edilir. Bizde tabiki buna benzer hatalar yaşadık bilerek bilmeyek tecrübe oldu ama hepsinde işlemler bu şekilde yürüdü. Buna benzer bir olayı geçenlerde bir tanıdığımız yaşadı ve özellikle sizinde erken müdahaleniz gibi müdahelede bulunularak karttan yapılan yetkisiz harcamalar ibraz edilerek ücreti tarafına başka bir kart çıkartılıp o karta yansıtılarak iade edildi. Sizinde süreç buna benzer işleyecektir diye düşünüyorum.
Merhaba,
Ücretlendirme veya ücretlendirmeleri sistemimizde bulabildim. İşlem veya işlemleri iptal ettim, 3-5 iş günü içerisinde iade hesabınıza geçmelidir.
Görünüşe göre kredi kartı bilgileriniz ifşa olmuş. Bankanız ile irtibata geçmenizi ve bu kart numarasını iptal ettirmenizi tavsiye ederim.
Bunu bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Arkadaşlar az önce böyle bir mesaj aldım steam den şimdi param geri yatacakmı bi bilgisi olan varmı?
Post automatically merged:
Merhaba,
Ücretlendirme veya ücretlendirmeleri sistemimizde bulabildim. İşlem veya işlemleri iptal ettim, 3-5 iş günü içerisinde iade hesabınıza geçmelidir.
Görünüşe göre kredi kartı bilgileriniz ifşa olmuş. Bankanız ile irtibata geçmenizi ve bu kart numarasını iptal ettirmenizi tavsiye ederim.
Bunu bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Az önce böyle bir mesaj aldım ücret galiba steam tarafindan odenicek sizin fikriniz nedir?
Paramı versinler benimde neyle veriyolarsa versinler sizide zahmete soktuk bana yardimci olup destek oldugunuz icin tesekkur ederimHer iki şekilde de olabilir farketmez genellikle bankalar iade ediyor bu tip durumlarda ama işlem Steam üzerinden yapıldığı için böyle bir işlem yapılmış olabilir. Steam de böyle bir durum yaşamadığım için genel olarak bankalar tarafından gerçekleşen prosedürlerden bahsettim mesajımda şuanda pek endişe edecek birşey kalmadı gibi gözüküyor. Steam bu şekilde bir geri dönüş yaptıysa eğer kartınızdan yetkisiz yapılan alışverişlerin tutarı muhakkak iade edilecektir bu esnada bankanın veya Steam'in iade ediyor olması pek fark yaratmaz.
2 faktorlu kimlik dogrulaması yapinca boyle bir sorunla karsilasmammi peki?bilinmeyen sitelere googl hesabını yada steam hesabını girmen takdirinde ulaşmış olabilirler sadece googl hesabı ilede steame erişim sağlayabiliyorlar keşke steamı tel ekleyip iki faktörlü kimlik doğrulama yapsaymışsınız
girmeye çalıştıkları zaman teline kod gelicek o kodu bilmeden giriş yapamazlar heraldeParamı versinler benimde neyle veriyolarsa versinler sizide zahmete soktuk bana yardimci olup destek oldugunuz icin tesekkur ederim
Post automatically merged:
2 faktorlu kimlik dogrulaması yapinca boyle bir sorunla karsilasmammi peki?