YasuoLazySharp'ın en çok iş yaptığı hero hangisi? Xerath şuanda favorim. Xerath gibi sağlam varmı bildiğiniz?
dostum bende xerath oynuyorumda çok fazla skill kaçırıyo hero özel ayarı falanmı var acabaLazySharp'ın en çok iş yaptığı hero hangisi? Xerath şuanda favorim. Xerath gibi sağlam varmı bildiğiniz?
cass denedim w yu çok alakasız atıyo ve u yu düzgün kullanmıyor bir türlü düzgün ayarı bulamadım cass içinCassiopeia ve lux inanılmaz güzel oluyor denemenizi tavsiye ediyorum ama yasuodur zeddir cidden kötü oluyor tavsiye etmiyorum
yavaş ne 1v9 u script seni ilah yapmıyo yardımcı oluyoBence bota geç biraz adc biliyosan ashe jhin varus vayne bu herolar ile 1v9 atarsın
lee bende denediim ama ulti atmıyo q ları çok kötü atıyolee sin gayet iyi bence
Ben lafın gelişi konuştum dostum ve 1v9 atabilir olamaz mı?yavaş ne 1v9 u script seni ilah yapmıyo yardımcı oluyo
kanka yasuo bozuk oynama q nun bekleme süresi 0.1 saliseyasuo yu deneyelenler yorum yapabilir mi ? skilleri ve comboyu nasıl kullanıyor ? Ek bir ayarlara ihtiyaç duyuluyor mu?