- Konuyu başlatan
- #21
Onaylı Üye
rtx 2080 ti al süperr bi ekran kartıı tafsiye ederim
rtx 2080 ti al süperr bi ekran kartıı tafsiye ederim
rtx 2080 ti al süperr bi ekran kartıı tafsiye ederim
Ekran kartını ikinci el almanı öneririm.Ben 600 lira rtx 580 aldım gayet memnunum çoğu yüksek sistem isteyen oyunları rahatlıkla oynuyorum.
Ben sabihinden.com'dan bulmuştum yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Ama benim bahsettiğim ekran kartını mining için kullanırlar genelde bu da kartı haşat eder. Dikkat etmek lazım denemeden almaman gerek.nerden alabilirim ikinci el. Araştırma yapsam.
Ben sabihinden.com'dan bulmuştum yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Ama benim bahsettiğim ekran kartını mining için kullanırlar genelde bu da kartı haşat eder. Dikkat etmek lazım denemeden almaman gerek.
3ooo tl gibi bir bütçe ile orta dereceli bi bilgisayar toplayabilirsin, İnternet üzeinde bazı sitelerde karışılaştırmalı ve parçaların uyumlu olup olmadığını gösteren yerler var, O sitelere bakmanı tavsiye ederim
işlemci 1600 650 TL anakart b450 600 TL ekran kartı 5500 xt 1800 TL
rtx 2080ti ne kadar onu da soylesene , trolcü senirtx 2080 ti al süperr bi ekran kartıı tafsiye ederim
rtx 2070 suoer ryzen 3800x asus x570
Amd radeon r7 240 2gb ddr5 kart güzel bu kardeşim mesela veya asus-amd-radeon-r7-240-oc-4gb-128bit-ddr3 buda güzel fiyatları uygun![]()