Onaylı Üye
Şuan 27 inç 75 hz 1 ms monitör kullanıyorum 1500 tl bütçem var hangi monitörü önerirsiniz 32 inç olursa daha iyi olur.
kardesım AOC ozellıklerı acısından cok ıyı ınput lag ozellıgı mevcut aynı butcedekı butun monıtorlerden cok daha ıyı ozellıgı varŞuan 27 inç 75 hz 1 ms monitör kullanıyorum 1500 tl bütçem var hangi monitörü önerirsiniz 32 inç olursa daha iyi olur.
ben samsung kullanıyorum çok iyi sanada önerirm ekran büyükŞuan 27 inç 75 hz 1 ms monitör kullanıyorum 1500 tl bütçem var hangi monitörü önerirsiniz 32 inç olursa daha iyi olur.
arattırdım modeli monitör beklerken uçak çıktı reis adam mönitör soruyorBen şahsen xl2740 aldım 27 inç 240 hz 1 ms oyuncu e spor monitörü ve 60hz lcd bi monitörden geçtiğimi düşünürsek çok çok memnunum.Fiyatı tabi ki baya baya tuzlu ama bu serinin ucuz monitörleri var benim gibi fps oyunları oynuyorsan bakmanı öneririm ki fps oynuyorsan tn olan 1 ms 144 hz monitörlere bakmanı öneririm.
Özellikle birtane öneremem ama wiewsonic monitörler e bakabilirsinŞuan 27 inç 75 hz 1 ms monitör kullanıyorum 1500 tl bütçem var hangi monitörü önerirsiniz 32 inç olursa daha iyi olur.