I played on my smurf like 3game and now I'm playing my main i got bannoooo!! is it dedected?, well admin said you shouldnt play more then 5-6 games tho... and try to use 3 account at least. and do not abuse it,
ouuh be careful!! to not switch from low ID to main ID immediatly but if you got bann like that you might get HWID ban??I played on my smurf like 3game and now I'm playing my main i got ban
İstersen 10 senelik üye ol rank sistemi attığın mesaj sayısına bağlısüper üye olmadan asla indiremiyorsunuz süper üye 600 mesaj
3 senelik üyeyim ama süper üye olmıyorum
Ban yediğiniz zaman hile detect olmuş olmuyor. Her gün 6 oyun atıp çıkıyoruz hala hesaplar safe. Eğer detected olsaydı 2 oyuna ban yerdiniz.Sanırım detect olmuş perma banı yedik![]()
Ban yediğiniz zaman hile detect olmuş olmuyor. Her gün 6 oyun atıp çıkıyoruz hala hesaplar safe. Eğer detected olsaydı 2 oyuna ban yerdiniz.
bakalım denicem şimdi tekrar bi 6 oyun atıcam dün oynamıstım 6 el suanlık ban yok.Ban yediğiniz zaman hile detect olmuş olmuyor. Her gün 6 oyun atıp çıkıyoruz hala hesaplar safe. Eğer detected olsaydı 2 oyuna ban yerdiniz.
keşke 10 maç atmasaydın ve hergün aynı hesapla oynadıysan illaki belli etmişsindir bi şekilde reporta dayalı vanguard.Doğrudur ben yazmadan başka bir arkadaşın daha ban yediğini gördüğüm için dedim. Bu güne kadar günde 10 maçtan fazlasını atmıştım bugün patladı hesap. Sıkıntı yok zaten ban yemeyi göze alarak oynuyoruz![]()
Yaklaşık aynı hesapta ard arda 100 maç atmışsınız anlaşılan. Keşke konuda dediğimiz gibi 3-4 tane hesap açıp bir hesapta 6 maçtan fazla oynamasaydınız.Doğrudur ben yazmadan başka bir arkadaşın daha ban yediğini gördüğüm için dedim. Bu güne kadar günde 10 maçtan fazlasını atmıştım bugün patladı hesap. Sıkıntı yok zaten ban yemeyi göze alarak oynuyoruz![]()
Yaklaşık aynı hesapta ard arda 100 maç atmışsınız anlaşılan. Keşke konuda dediğimiz gibi 3-4 tane hesap açıp bir hesapta 6 maçtan fazla oynamasaydınız.
RIP internet cafe usualy NEVER update their stuff.. if you play on a bad one and normaly they have a bcomputer backup so incase you implent a virus or somethingi'm playing internet cafe
can i install manually?
Eyvallahİstersen 10 senelik üye ol rank sistemi attığın mesaj sayısına bağlı
Bence siz 30-40 vurmuşsunuz her oyunAynen haklısınız biraz işin keyif alma boyutundayım hesabı immortal yapmıştım sıfırdan. Spoof atıp tekrar yeni hesaplarla 6 maç atıp denicem zaten şuan her hile ücretli ücretsiz fark etmez report almamaya çalışın diyor bu banın benle alakalı olma ihtimali de yüksek![]()
Bence siz 30-40 vurmuşsunuz her oyun
Bence detect değildir öyle olmuş olsa, konunun altı bu tür yorumlarla dolup taşardı. Report yememek işin en mühim noktası diye düşünüyorum. Özellikle söz konusu vanguard ise.Düşük elolarda en az 30 vuruyordum elmas-immortal civarında maç başına ortalama 25 falan vurmuştum en az 20 en çok 30 o civarda. Birkaç kişi aimbot olmamama rağmen aim lock falan demişti onlar report atmıştır çoğu maç da mvp olduğum için 1 2 kişi bile report atsa incelemeye düşmüşümdür diye düşünüyorum. Yani hile undetect olabilir hala
Bence detect değildir öyle olmuş olsa, konunun altı bu tür yorumlarla dolup taşardı. Report yememek işin en mühim noktası diye düşünüyorum. Özellikle söz konusu vanguard ise.
i use this cheat on 2 account and 1 account got banned today.Düşük elolarda en az 30 vuruyordum elmas-immortal civarında maç başına ortalama 25 falan vurmuştum en az 20 en çok 30 o civarda. Birkaç kişi aimbot olmamama rağmen aim lock falan demişti onlar report atmıştır çoğu maç da mvp olduğum için 1 2 kişi bile report atsa incelemeye düşmüşümdür diye düşünüyorum. Yani hile undetect olabilir hala