Bende bayadır kullanıyorum sıkıntı yok bende sen reportann yemissinaylardır kullandım. son yorumlara bakmak icin konuya girdim. herkes hile ban atiyor yazmis. asil hesapla girmedim guest actim girdim. iyiki oyle yaptim. 6 aydir hileli oynayan ben ayni ayarlarla ilk banimi yedim. ama guest hesap isaya sukur.
1-Önce doğru yazmayı öğren, edepli yazmayı öğren. Forum kurallarına uy.eleştiriye açık olun az. yemek yediğim kaba sıçmam uzun zamandır hilenizi kullanıyorum .ban yedim diye gelıp sizi kötüleyecek halim yok. allah razı olsun yapandan uğraşandan. emeği olandan. 58 lwl olan hesabım zaten twiter'a bağlıydı ban yedi dün. bugun quest hesab açıp denedim. daha 3. elden ban yedi hesap. gelıp dile getirdik diye höö mööö yazmaya ne gerek var
1- Kullanma o zaman item esp yi.admin item esp çok gereksiz şeyleri gösteriyor rica etsek istediğimizi gösterme yapabilirmisiniz araçlarında çoğu gözükmüyor
çok kibirlisin bilader ben hileyi kullandım ama dun herkes gibi bende hileyi kullanmadan dolayı ban yedim demiyorum ki sizin yüzünüzden veya kötüleme amacımız yok sadece yakalanıyor bilgin olsun bir çözüm üretmeye yada neyden ban attığını bulma yerine kullanma diyon çok acayipsiniz. İnsan bir sorar ne kullandın ayarların neydi paylaş der1- Kullanma o zaman item esp yi.
2-Ban yemiştin sen niye kullanıyorsun hileyi ?