Katılıyorum sana ayrıca önlemler gevşetilecekmiş okul açılabilir ama uygun bulmuyorum virüs gene çıkabilir ne zaman vaka sayımız 10-15 kere düştü o Zaman gevşetilebilirTest sayısını çok düşürmüşler, vaka sayısının da düşmesi normal.
İnş bu beladan bı ran once kurtuluruzDostlar vaka sayısı önceki günlere göre oldukça düştü evden çıkmamanın meyvelerini almaya başladık.
Umarım bu şekilde rakamlar sürekli iner..
Ekli dosyayı görüntüle 40551
* Güncel durumuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapadresinden takip edebilirsiniz.
Sınav ve devamsızlık olmamakla beraber okula gönderip göndermemek ebeveynlerin inisiyatiflerine bırakıldı, yani ebeveynler dilerse çocuğunu yollar veya yollamaz. 2. dalga riski hala var, sanmıyorum önlemlerin gevşetileceğini.Katılıyorum sana ayrıca önlemler gevşetilecekmiş okul açılabilir ama uygun bulmuyorum virüs gene çıkabilir ne zaman vaka sayımız 10-15 kere düştü o Zaman gevşetilebilir
Umarım üniversitelerde açılmaz onlarda büyük risk grubundalar bil hasa profesörlerimizSınav ve devamsızlık olmamakla beraber okula gönderip göndermemek ebeveynlerin inisiyatiflerine bırakıldı, yani ebeveynler dilerse çocuğunu yollar veya yollamaz. 2. dalga riski hala var, sanmıyorum önlemlerin gevşetileceğini.
Artık açılsa dahi büyük tedbirler almaları gerekir, hiç açılmaması yine daha iyi aslında.Umarım üniversitelerde açılmaz onlarda büyük risk grubundalar bil hasa profesörlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?