mauro11' Alıntı:Kardesım Bılmıyorum Ama Kesin Formata Gider Gibi Driver Booster Programı İle Eksik Driverların Varsa Tarat Windows Güncellemeni Yap Belki İşe Yarar
ank178' Alıntı:kardeş http://dosya.co/m1t94zadniyu/0xc000007b_fix.rar.html bunu indir içindekilerini system32 ve sysnow64 e at
Fufuker' Alıntı:mauro11' Alıntı:Kardesım Bılmıyorum Ama Kesin Formata Gider Gibi Driver Booster Programı İle Eksik Driverların Varsa Tarat Windows Güncellemeni Yap Belki İşe Yarar
Kardeşim hiç bir program açılmıyor diyorum sen neyin kafasındasın
ank178' Alıntı:kardeş http://dosya.co/m1t94zadniyu/0xc000007b_fix.rar.html bunu indir içindekilerini system32 ve sysnow64 e at
Olmadı kardeşim
mauro11' Alıntı:Fufuker' Alıntı:Kardeşim hiç bir program açılmıyor diyorum sen neyin kafasındasın
Olmadı kardeşim
dostum yapcagın bişey yok valla tek care format !0 dan formatını at dosyalarını flaşa fln at
Fufuker' Alıntı:mauro11' Alıntı:dostum yapcagın bişey yok valla tek care format !0 dan formatını at dosyalarını flaşa fln at
Şöyle bir sıkıntı var, dll lerin tamamını system32 ve syswow64 ' e atamıyorum hedef klasöre erişim engellendi diyor.
YTEragonWTF' Alıntı:Kardeşim en temiz çözüm FORMAT ama Birşeyinin silinmemesini istiyosan slimdriver'i indirip kurun ve start scan'a basıp gerekli olan herşeye dowloand de sonra yes diyip devam et kurduktan sonra yes deme no de ve diğerlerini yap ve hepsini bitirdikten sonra pc'yi yenıden başlat.
YTEragonWTF' Alıntı:Kardeşim en temiz çözüm FORMAT ama Birşeyinin silinmemesini istiyosan slimdriver'i indirip kurun ve start scan'a basıp gerekli olan herşeye dowloand de sonra yes diyip devam et kurduktan sonra yes deme no de ve diğerlerini yap ve hepsini bitirdikten sonra pc'yi yenıden başlat.
LiveBrushTT' Alıntı:Dediklerimi yap
.Net Framework dosyalarının bozulmuş veya silinmiş olması
Bilgisayara bulaşan virüsler
0xc00007b Hatası veren uygulamanın yaması veya güncellemesi var mı kontrol edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?