yok aga olmadıall in one runtimes uygulamasını indirip eksik dosyaları tespit ederek hepsini geri yüklemelisiniz
program linki ;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İYİ FORUMLAR
Microsoft güncellemelerin tam mı. Driver güncellemelerin ve all in one runtimes güncellemelerinde tamamsa bilgisayarı resetleyip bir daha denediysen ve hâlâ açılmıyorsa oyunu silip tekrar yüklemelisin.yok aga olmadı
her şeyim güncel oyunu neredeyse 10 kere falan silip tekrar yükledim ***** de hiç bir sıkıntı yok c++ lar da dahil her şeyi tekrar tekrar sildim yükledim güncelledim hiç bişi değişmiyorMicrosoft güncellemelerin tam mı. Driver güncellemelerin ve all in one runtimes güncellemelerinde tamamsa bilgisayarı resetleyip bir daha denediysen ve hâlâ açılmıyorsa oyunu silip tekrar yüklemelisin.
windowsun hangi sürümünü kullanıyosunher şeyim güncel oyunu neredeyse 10 kere falan silip tekrar yükledim ***** de hiç bir sıkıntı yok c++ lar da dahil her şeyi tekrar tekrar sildim yükledim güncelledim hiç bişi değişmiyor
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bulup sildikten sonra all in one tekrar kurup denermisinyok aga olmadı
windowsun hangi sürümünü kullanıyosun
silmeme izin vermiyorC:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll bulup sildikten sonra all in one tekrar kurup denermisinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
+ Olarak oyunu yönetici olarak başlatmanız sorunu çözebilir.
iobit unlocker kullanarak kilidini açıp silebilirsinsilmeme izin vermiyor
KANKA KOMİK OLAN NE EKRANI İKİYE BÖLÜCEM NEYE GÜLÜYONsilmeme izin vermiyor
dediğini yaptım silindi vcruntime140_clr0400 bunu da silmeme gerek var mıiobit unlocker kullanarak kilidini açıp silebilirsin
olm sakin ol la sinirlenicek ne var LAKJIOHDGSFHAJOKSJDIHUFGIYAUHSJOKFJSAID iobit unlocker indir googledan sağ tık yap iobit unlocker seçeneği var orda ona tıkla dosyanın kilidini kaldır silKANKA KOMİK OLAN NE EKRANI İKİYE BÖLÜCEM NEYE GÜLÜYON
@uhpepdediğini yaptım silindi vcruntime140_clr0400 bunu da silmeme gerek var mı
aga her şeyi yaptım her şeyi olmuyordll leri elin ile system32 ve syswow64 e attığın için böyle bir hata alıyorsun runtime pack ve directx update yaptığında sorun ortadan kalkar
knk bu oyun bu kadar önemli mi senin için bu kadar kendini yıpratma sil gitsin.aga her şeyi yaptım her şeyi olmuyor
kanka format attım önceden böyle bişi yaşadığım da format atıp oyunu tekrar kurunca düzeliyordu şuan oyun iniyor deniyecem eğer olmazsa yine gidip para verip orijinalini alıcam oyunun bende baya değeri var bu arada kos koca skyrimknk bu oyun bu kadar önemli mi senin için bu kadar kendini yıpratma sil gitsin.
yani olmuyosa yapıcak bir şey yok.
hangi siteden indirmeyi denedin başka sitelerdende dene ama dikkat et virüs yeme.kanka format attım önceden böyle bişi yaşadığım da format atıp oyunu tekrar kurunca düzeliyordu şuan oyun iniyor deniyecem eğer olmazsa yine gidip para verip orijinalini alıcam oyunun bende baya değeri var bu arada kos koca skyrim
bu oyunu daha önce sayısız şekilde crackledim modladım vs vs ilk defa böyle yapıyor bu arada şuradan indiriyorum :hangi siteden indirmeyi denedin başka sitelerdende dene ama dikkat et virüs yeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?