Onaylı Üye
evet aylar sonra başlamama rağmen oyunu bi hevesle oynadım cidden kaç yaşımda nerde oynarsam oynayim sıkmıyorönceki sürümde aynı şekil çok kolaydı yeni sürümlerde yeni yerler moblar vs eklendi farklı build vs yapabiliyorsun ejderha önceki sürümlere göre çok daha zor oyun sürekli güncel kaldığı ve optimize edildiği için asla da sıkmıyor bu yanı çok güzel
yeni sürümdeki tek sıkıntı hasar vurmak için beyaz bi çizgi var dolmasını beklemek çok kısa sürüyor dolması ama 2 hit daha fazla atmanı engelliyor yinede gayet güzel bir oyun 3 4 kişi geceleri girer oynardık ara verdikevet aylar sonra başlamama rağmen oyunu bi hevesle oynadım cidden kaç yaşımda nerde oynarsam oynayim sıkmıyor
Öğrenci milletinin uyku düzeni neden bozuk şimdi anlaşılıyorBi Aralar CraftRise BedWars 5. siydim. 5. Sınıfta Geceden Başlardım Sabah 5-6'ya kadar sonra ban yiyince oyunu tümden bıraktım arada bi girer 1 maç atıp çıkarım.
Ben Şuan 8.im O zamanlar Dedemlerde kalıyorum onlarda bişey demiyordu.Evdede atıştırmalık çoktu alıyodum deli gibi rank kasıyodum. Okula uykulu gidiyodum beden dersinde nöbetci olmak istiyodum uyuyodum.Öğrenci milletinin uyku düzeni neden bozuk şimdi anlaşılıyor
Aynısını yapardım sabaha kadar CSGO da globale rank kasar hesap satar beden dersinde sınıfa çıkar krallar gibi klima altında uyurdumBen Şuan 8.im O zamanlar Dedemlerde kalıyorum onlarda bişey demiyordu.Evdede atıştırmalık çoktu alıyodum deli gibi rank kasıyodum. Okula uykulu gidiyodum beden dersinde nöbetci olmak istiyodum uyuyodum.
optimizeönceki sürümde aynı şekil çok kolaydı yeni sürümlerde yeni yerler moblar vs eklendi farklı build vs yapabiliyorsun ejderha önceki sürümlere göre çok daha zor oyun sürekli güncel kaldığı ve optimize edildiği için asla da sıkmıyor bu yanı çok güzel
Belgi sistemimle ilgilidir bilmiyorum ama yeni bir dünya yarattığımda ilk 15,20 saniye kadar 20-30 fps oluyor belkide yüklediğim datapackler yüzündendiroptimizedostum mınecraft ı mıcrosoft aldıgından berı optımızeyı optifine yapar hale geldi uptude ler iyi güzelde optimize sıkıntısı çok
Aslında çok kafa karıştırmıyor bi kaç tane yeni sürümlerle ilgili bilgi videosu izleyip gelen güncellemeleri okuyunca anlıyorsun düşün 1.7.2 oynayan birisi 1.16.2 oynamaya başlıyor uzun bir süreden sonrayeni sürümler kafamı çok karıştırdı o yüzden hiç bulaşmıyorum
Nether güncellemesi felan oyunu baya değiştirdi altın önceden çok işlevsel değildi madende altın görünce geçerdim ama şimdi altın için madene indiğimi bilirimminecraft efsanedir ! bide güncellemeler baya iyi eskiden beri oynarım zaten opsiyonlar çoğaltıldı tek odundan yapmak yerine evini 5 farklı odundan yaparsın bunun gibi düşün
aynen öyle hele köylü güncellemesi herşeyi değiştirdi 1.14Nether güncellemesi felan oyunu baya değiştirdi altın önceden çok işlevsel değildi madende altın görünce geçerdim ama şimdi altın için madene indiğimi bilirim
Netherite bilmiyorum ihtiyaç duymadım ha ne zaman ihtiyaç duyarım ejderhayı keserim evimi yaparım her şey yerindedir belki o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?