1 aylık sc kullanma sürecim ve ulaştığım rank(ban ho xd)

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sc siz oyun oynayamaz hale geldik

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
configleri antrenmanda deneye deneye yapabilirsiniz biraz zaman alır ama ileride rahat olursunuz evade i açmak zorunda değilsiniz zaten skillerin gelidğini görüyorsunuz ona göre dodge atarsınız illaki açacam diyorsanız hard cc açın geçin en azından ticket rep olayları daha düşüğe geçer

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yan diğer hesaplarında ban yedimi yoksa sadece kullandıgın hesapmı ban yedi .*?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kendi özdl ayarlarıgın yani düzenlediğin configş paylasmayı düşünür müsün acaba?

Eminem Bonapart
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
yaw bu scyi nasıl böyle kullanıyonuz kafayı yiyecem ya irelia oynuyodum 10/3 gidiyorum topta sc yi açim daha rahat olsun dedim açtım 10/7 oldum puding cfg kullanıyom evade sürekli cc de onu değiştiremiyorum nasıl yapacam bilmiyorum siz space ve v den başka tuşlardamı kullanıyosunuz dicem ki oda saçma oluyo sc illaki bi yerde bişey yapıyo
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
feedler gelmese bende rank atlayacağım da plat-zümrüt eloda takıma bronz adam geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
League of Legends'ta 1 ayda Bronz 3'ten %70 kazanma oranıyla Diamond 4'e yükseldi. Jinx, Ezreal ve Kai'Sa gibi karakterleri tercih ediyor ve desteksiz oynarken Jinx ve Vayne gibi hyper carry karakterleri öneriyor. Özelleştirilmiş bir ADC config kullanıyor ve skill atışlarını atlatmak için değişiklikler yapmış. Diamond 2'de aşırı evade kullanımından dolayı bir ban yaşamış

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ripte rage kullanmadıgın sürece yemiyordum wsrebornda