Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 aylık sc kullanma sürecim ve ulaştığım rank(ban ho xd)
configleri antrenmanda deneye deneye yapabilirsiniz biraz zaman alır ama ileride rahat olursunuz evade i açmak zorunda değilsiniz zaten skillerin gelidğini görüyorsunuz ona göre dodge atarsınız illaki açacam diyorsanız hard cc açın geçin en azından ticket rep olayları daha düşüğe geçer
yaw bu scyi nasıl böyle kullanıyonuz kafayı yiyecem ya irelia oynuyodum 10/3 gidiyorum topta sc yi açim daha rahat olsun dedim açtım 10/7 oldum puding cfg kullanıyom evade sürekli cc de onu değiştiremiyorum nasıl yapacam bilmiyorum siz space ve v den başka tuşlardamı kullanıyosunuz dicem ki oda saçma oluyo sc illaki bi yerde bişey yapıyo
League of Legends'ta 1 ayda Bronz 3'ten %70 kazanma oranıyla Diamond 4'e yükseldi. Jinx, Ezreal ve Kai'Sa gibi karakterleri tercih ediyor ve desteksiz oynarken Jinx ve Vayne gibi hyper carry karakterleri öneriyor. Özelleştirilmiş bir ADC config kullanıyor ve skill atışlarını atlatmak için değişiklikler yapmış. Diamond 2'de aşırı evade kullanımından dolayı bir ban yaşamış