Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar internetten biraz araştırdım ve pek anlayamadım ama 1 bitcoin 1 günde kasılabilir gibi şeyler gördüm bir günde 237 bin tl kazanmak bu kadar kolay mı ya ?
bildiğim kadarıyla bitcoin kasmak için sağlam bir yatırım yapman gerek 1-2 tane ekran kartıyla olacak iş değil ayrıca elektrik faturasını da eklemen gerekiyor işin içine çok karlı değil diye biliyorum sağlam bir şekilde girmezsen ayrıca elektrik kesintileri gibi durumlarda ekran kartları zarar da görebiliyor iyice araştırıp artılar eksiler yazılıp öyle girilmeli
1 BTC üretmek için tek bir Antminer S19 Pro‘nun (Kripto Para kazmak için üretilmiş bir sistem ve yaklaşık fiyatı 40.000TL) 1.200 gün boyunca aralıksız çalışması gerekiyor. Bir de bizim bilgisayarlarımızdan kazmayı denediğimizi düşünün)
yok be kanka o kadar kolay değil boş yere hayaller kurmanı istemem bunun için neler gerekli arkadaşlarda yorumda belirtmiş, sana tavsiyem fazla düşünme manyak olursun samimi söylüyorum bak vazgeç
BTC kasmak o kadar kolay olsaydı herkes şu an zengin olurdu, onun için uzun bir süreç ve iyi bir ekran kartın olması gerekiyor ve birden fazla olması gerekiyor.
Türkiye 'de Madencilik yapılmaz boşa deneme , git inşaatta çalış günlük yevmiye daha çok kazandırır.
Türkiye 'deki şirketler bile İran 'a mining tesisi kurmak için başvuru yapıyorlar ,elektrik Türkiye 'ye göre çok çok ucuz olduğu için.
Bir madencinin günde 1 BTC elde etmek için yaklaşık 132 PH/s hash oranına ihtiyacı vardır
Yaklaşık 9.999 Dolarlık Kazı Cihazı ile günde maksimum alacağın kazanç ve bit coin miktarı aşağıdaki gibidir.
Yani sorunun Cevabı cihaza göre değişmek ile birlikte 9.999 dolarlık ürün ile 1 günde 0,001487192 Bitcoin kazabilirsin.
Resimde de gördüğün gibi 30 günde bu cihaz ile 0,044 bitcoin çıkarabiliyorsun. Bu cihazdan 2 adeti 1 yıl boyunca 7/24 Çalışsa 1,07 Bitcoin üretme yeteneğine sahip.
Oda Eşittir
1,07 Bitcoin
258.177,21 Türk Lirası
Cihazın TL karşılığı vergisiz cartsız curtsuz 74.000 TL gibi bir rakama geliyor.