Onaylı Üye
1 Gbps Yüksek Hız Dosya İndirme
Evet arkadaşlar Video yu izleyiniz.
Evet arkadaşlar Video yu izleyiniz.
Değer Rabbit gibi Boktan Sitelerden İndiriceğinize Ve Rabbit'de 2 Gb Geçmiyor 2 gb sonra Administor Diyip Faili Basıyor. Ve Site Saldırısı Ddos/Dos Saldırı Scriptleri de kullanıla bilir. Ts3 Oyun serveri Skype İp progamlı Medya Programlarına Saldırı Yapabilirsin. Veya web Siten Vardır Ona bağlarsın Çökmesin diye demekki deyiyormuş ☺Sence ugrasmaya degermı ?
Kurduğumuz cümlede hitap ederken daha dikkatli, uslûplu olmasına özen göster. Sonuçta o siteye de emek veriliyor, hakaret etmeye gerek yok.Değer Rabbit gibi Boktan Sitelerden İndiriceğinize Ve Rabbit'de 2 Gb Geçmiyor 2 gb sonra Administor Diyip Faili Basıyor. Ve Site Saldırısı Ddos/Dos Saldırı Scriptleri de kullanıla bilir. Ts3 Oyun serveri Skype İp progamlı Medya Programlarına Saldırı Yapabilirsin. Veya web Siten Vardır Ona bağlarsın Çökmesin diye demekki deyiyormuş ☺
Kurduğumuz cümlede hitap ederken daha dikkatli, uslûplu olmasınahhh5yözen göster. Sonuçta o siteye de emek veriliyor, hakaret etmeye gerek yok.[/QUO
Tamamdır Kaptan. Bidahakine Usluplü Davranacağım.Kurduğumuz cümlede hitap ederken daha dikkatli, uslûplu olmasına özen göster. Sonuçta o siteye de emek veriliyor, hakaret etmeye gerek yok.
Evet kanki katılıyorum ancak sanmam sanal sunucu diyorpeki burdan bi oyun indirip kendi pc mize aktarmanın bir yolu var mıdır ?
Evet kendi bilgisayarımıza aktabiliyoruz.Bu video'ya benzer bir videoda ben çekmiştim.Video'da bilgiler mevcut şimdiden kolay gelsin.peki burdan bi oyun indirip kendi pc mize aktarmanın bir yolu var mıdır ?
kardes ne rabbıtı ne saldırısı Bılıp bılmeden konusma varsa SQL Acıgı varsa Rs acıgı basarın ındexı olmadı sheel atarım saldırıyla fln ugrasamamDeğer Rabbit gibi Boktan Sitelerden İndiriceğinize Ve Rabbit'de 2 Gb Geçmiyor 2 gb sonra Administor Diyip Faili Basıyor. Ve Site Saldırısı Ddos/Dos Saldırı Scriptleri de kullanıla bilir. Ts3 Oyun serveri Skype İp progamlı Medya Programlarına Saldırı Yapabilirsin. Veya web Siten Vardır Ona bağlarsın Çökmesin diye demekki deyiyormuş ☺
Tabikide Drobox veya upload sitelerinden indirebilirsin. Saldırı yapmak içinde kullanılabilir.peki burdan bi oyun indirip kendi pc mize aktarmanın bir yolu var mıdır ?
Dedim ya kardeşim Drobx pc kur Sonra Sanal sunucadanda Chrome ye girip hesabını bağla upload et ne yükşiceksen belgelerime girip drobox dosyası var onun içinde olacaktır yüklediğin oyun veya dosyapeki burdan bi oyun indirip kendi pc mize aktarmanın bir yolu var mıdır ?
peki bu sunucu kaç gün boyunca açık kalıyor
Demekki bu işleri biliyorsun textnowdan hesap açıyorum ondan sonra alan kodu istiyor oraya ne yazıyımArkadaşlar 30 günlük free Kullanın Kaçırmayın Tel sıkıntı dyl Sanaö Tel kurun textnow dan