Tavsiyen için teşekkür ederim.Paylaşımlarını bekliyoruz ama biraz ilgi merak edilicek şeylere önem verirsen senin için daha iyi olur
Sana bir tavsiye daha veriyim renkli paylaşım ve orta hizalama ile yapmaTavsiyen için teşekkür ederim.
Sana bir tavsiye daha veriyim renkli paylaşım ve orta hizalama ile yapmaAdminler görüyor
Yine koyarsa hiç şaşırmaEvet bir konumda full renkli yapmıştım amdinler işe el koymuştu.
Knk sakin ol az la adam ban yemiş daha yeni gelmiş akşama bidaha banAyıp be ayıp bide normal bir şekilde rat paylaştığım için ban yedim diyor .
Ayıp be ayıp bide normal bir şekilde rat paylaştığım için ban yedim diyor .
Knk sakin ol az la adam ban yemiş daha yeni gelmiş akşama bidaha ban
Rat nasıl atılır onu paylaştım rat dosyası paylaşmadım
Konu zaten paylaşılmamıştı.Aynı şey senin konuna bakan gidip başkasına rat atmaya çalışacaktı neden ban yediğini sanıyorsun ?
Ben rat paylaşmadım arkadaşım rat nasıl yapılır onu paylaştım hala olayın farkında değilsinRat Paylaşanların Aramızda Yeri Olmaz Olsada Adamdan Sayılmaz ! İstediğin Yere Git !
Rat Paylaşanların Aramızda Yeri Olmaz Olsada Adamdan Sayılmaz ! İstediğin Yere Git !İyi bende azerilerin gruplarına gideyim çağırmışlardı
Hadi eyw
Şu her yorumunu renklendirip ortalayıp durma sikecem dalağını böbreğini en sonunda. Adamlar uyarıyor yasak diyor hala devam ediyorsun götoş.Left dün paylaştıklarım hala silinmedi ?
Aynen bide artislik yapiyo tekrar geldim diye kralsınŞu her yorumunu renklendirip ortalayıp durma sikecem dalağını böbreğini en sonunda. Adamlar uyarıyor yasak diyor hala devam ediyorsun götoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?