- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
sahte kasıkla avlanıyorum canlıda bazen atıyorumda bızım arkadaşlar hoşlanmıyor tırsıyorDostum bunu yapmazsak, bir daha balık yüzü göremeyiz, balığa gidip kanat yerizcanlı mi atıyorsun, yoksa Sasi mi?
sahte kasıkla avlanıyorum canlıda bazen atıyorumda bızım arkadaşlar hoşlanmıyor tırsıyor
Bak bak heybete bak, Hastayım Bu balığa, o ilk vurması yok musahte kasıkla avlanıyorum canlıda bazen atıyorumda bızım arkadaşlar hoşlanmıyor tırsıyor
Post automatically merged:
istabulda aldım bu kucuk olan 5 kg geldiBak bak heybete bak, Hastayım Bu balığa, o ilk vurması yok mu) orda ilk günkü kadar heyecanlanıyorum, nerede aldin bunu ?
Ben de 2012 de istanbulda balığa gitmiştim, terkos a arnavutköy tarafından, iski nin olduğu yere, 2 tane almıştık, iç anadolu bu konuda çok iyi, heryer turna,istabulda aldım bu kucuk olan 5 kg geldi
burda sıkıntılı hep kalablık sehır oldugu ıcın gelenlede balık katlıyamı yapıyorlar buyuk balık tutumak zor sız ıc anadoluda oldunuz ıcın bu konuda sanslısınızBen de 2012 de istanbulda balığa gitmiştim, terkos a arnavutköy tarafından, iski nin olduğu yere, 2 tane almıştık, iç anadolu bu konuda çok iyi, heryer turna,
Birgün yolun düşerse beklerim,burda sıkıntılı hep kalablık sehır oldugu ıcın gelenlede balık katlıyamı yapıyorlar buyuk balık tutumak zor sız ıc anadoluda oldunuz ıcın bu konuda sanslısınız
Birgün yolun düşerse beklerim,
acıklamalarda abu konuyla ılgılı acıklama yokKnk Valla Hiç Belli Olmuyor Ya Bi Bakıyon 3 Haziran Diyolar 10 Haziran Diyolar Kesin Değil Açıklama Gelir Bakanımızdan
hangi ildesinizSosyal mesafe cercevesınde kalkıyor. Bızde denız sezonunu beklıyoruz oda acıldı.
4 gözle bekliyoruzKnk Valla Hiç Belli Olmuyor Ya Bi Bakıyon 3 Haziran Diyolar 10 Haziran Diyolar Kesin Değil Açıklama Gelir Bakanımızdan
Balıkçılar zaten sosyal mesafeye ezelden beridir uyar, kimse dip dibe balık tutmaz kiSosyal mesafe cercevesınde kalkıyor. Bızde denız sezonunu beklıyoruz oda acıldı.
yaw işte devletın bundan haberı yok galıba4 gözle bekliyoruz
Post automatically merged:
Balıkçılar zaten sosyal mesafeye ezelden beridir uyar, kimse dip dibe balık tutmaz ki
tekneyle tutmayı serbet bırakmışlar kıyıdan yasak ıyıce sacmaladılarbenimde bildiğim 1 haziranda yasak kalkıyodu, ama detaylarını bilmiyorum, bunun kıyıdan tutması var tekneyle açılması var iyice emin olmadan balığa çıkmayın valla astarı yüzünden pahalıya gelir
işte bak dediğim bu , saçma yani denize açılınca ne oluyor , bana göre kıyıda yasak açıkda serbest olması lazım insanlar kıyıda çünkütekneyle tutmayı serbet bırakmışlar kıyıdan yasak ıyıce sacmaladılar
iyi de kıyıdan balık tutmak için aralarırn zaten en az 5 metre olası lazım kı oltalar karışmasın tekneye 4 5 bıncek dıp dıbe olcak daha kotuişte bak dediğim bu , saçma yani denize açılınca ne oluyor , bana göre kıyıda yasak açıkda serbest olması lazım insanlar kıyıda çünküinsanın olmadıgı yerde tehlıke olmaz
abi tenke diyince kayık ayrı bişey şimdi biz açıldıgımızda büyük tekneyle acılıyoruz 4 kişi 5 metre değil 10 metre oluyor aramızdaiyi de kıyıdan balık tutmak için aralarırn zaten en az 5 metre olası lazım kı oltalar karışmasın tekneye 4 5 bıncek dıp dıbe olcak daha kotu
bu sportıf balıkcılık ıcın buyuk teklenelr cıkmaz cıksaalar bıle 4 5 kısı ıcın 500 600 lıra para isterlerabi tenke diyince kayık ayrı bişey şimdi biz açıldıgımızda büyük tekneyle acılıyoruz 4 kişi 5 metre değil 10 metre oluyor aramızda
dostum biliyorum bizimkide tanıdık olduğu için çıkabiliyoruz , aramızda sır kalsın denizi balığı severim ama ufak tekne fobım var çünkü bi kere alabora oldukbu sportıf balıkcılık ıcın buyuk teklenelr cıkmaz cıksaalar bıle 4 5 kısı ıcın 500 600 lıra para isterler
dostum biliyorum bizimkide tanıdık olduğu için çıkabiliyoruz , aramızda sır kalsın denizi balığı severim ama ufak tekne fobım var çünkü bi kere alabora olduk
biz genelde golde avladımız ıcn pek dalga olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?