Hocam 800 den 25 K 2.400 ediyor. Alıcı nasıl bulabilirim.Dostum bot musun? konuyu düzgün okuyamıyor musun?
Sanırsam 1.650TL lik RP aldın hesabın yeni olması sıkıntılı 1.450-1.300TL ye gider diye düşünüyorum.(Tabi ben yeni hesaplarda oynamaya alıştığım için bana göre dediğim fıyat bi tık fazla olabilir ama az olucağını düşümüyorum.)
evet bende öyle düşünüyorumben cc ile alınmış yeni hesaba alınmış bir hesap görüyorum nedense
2500 e giderEkli dosyayı görüntüle 77937
Dostlar oyuna tekrardan başlayayım dedim çalıştım ettim para biriktirdim. Yeni bir hesap açtım 25.000 VP yükledim 1 hafta önce tam oynamaya vakit buldum bir baktım askerlik kağıdım geldi gözümden yaş gelecekti. Hesabın 6 ay yatması saçma ? bari askerlik icin paramı çıkartayım diyorum. Sizce hesabın ederi nedir.
Hesap 1 level - unranked
2k nın üstüne gider bence 0hesap arayanlarda olur
Hocam 2k üstü eder hesabın. piyasada birsürü hesap satış siteleri var oralardan halledebilirsin tüm siteleri gez en aktif olsan siteden satmayı deneyebilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 77937
Dostlar oyuna tekrardan başlayayım dedim çalıştım ettim para biriktirdim. Yeni bir hesap açtım 25.000 VP yükledim 1 hafta önce tam oynamaya vakit buldum bir baktım askerlik kağıdım geldi gözümden yaş gelecekti. Hesabın 6 ay yatması saçma ? bari askerlik icin paramı çıkartayım diyorum. Sizce hesabın ederi nedir.
Hesap 1 level - unranked
1500tl felan ederEkli dosyayı görüntüle 77937
Hesap 1 level - unranked
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?