Satıyorum ✅ Extinction HWID SPOOFER KALICI TÜM OYUNLAR TÜM PROGRAMLAR İÇİN GEÇERLİDİR - 2026 ✅

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

persy.png

Discord sunucumuza gelip destek alabilirsiniz :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Temiz Windows 10 Kurulumu yapılması zorunludur tüm diskler biçimlendirilecek ve USB Bellekten atılacaktır bununla ilgilide PDF hazırladım detaylı bir şekilde ince ayrıntısına kadar bakıp Windows'u formatlayabilirsiniz. ✅

İŞLEM SAĞLIĞI İÇİNBIOS UPDATE GEREKLİDİR BUNUN İÇİN DE PDF'MİZ VARDIR ✅

Satın alım yapıldıktan sonra bilgisayarınıza Teamviewer aracılığı ile yazılımı kuruyoruz bundan önce orijinal seri numaralarınızı yedekliyoruz işlem 10 dakika civarı sürmektedir.

Payment Methods

Banka, Papara, Crypto, Trustwallet

:calis:

Windows 10 & Windows 11

NOT : 05.08.2024 Tarihinde sunucumuz bir aksaklıktan dolayı kapandı 1.5 senelik emeğim yok oldu 350 400 kişiydik bunun için ayrı üzüntüdeyim umarım tekrardan toparlanacağız yeni sunucum yukarıda beni tanıyanlar iyi tanıyor zaten uzun soluklu en iyi hizmeti verdim ve vermeye devam edeceğim, sağlıcakla kalın!

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
  1. Cidden emeğine saygım var bilgisayarım sorunluydu daha önceden yabanci süreli spoofere perm diye ödedim 50€ ama çözemedi sorunumu ertesi gün serialler döndü eski haline yeni hesap açıp oyuna girer girmez 1-2 el sonra banlanıyordum spooferden sonra 10 eldir oynuom 2 arkadaşım daha var onlarıda yönlendiricem bugün yarın çözersin onlarınkinide eyvallah tekrardan

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
  1. Cidden emeğine saygım var bilgisayarım sorunluydu daha önceden yabanci süreli spoofere perm diye ödedim 50€ ama çözemedi sorunumu ertesi gün serialler döndü eski haline yeni hesap açıp oyuna girer girmez 1-2 el sonra banlanıyordum spooferden sonra 10 eldir oynuom 2 arkadaşım daha var onlarıda yönlendiricem bugün yarın çözersin onlarınkinide eyvallah tekrardan

eyvallah feedback için hocam

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
babacım günlerdir ban yemekten cigerim soldu kurtuldum ya başka bişey demiom :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İşini hakkı ile yapıyor gerçekten inanmayan falan varsa bana mesaj atsın ben kefilim arkadaşa eline emeğine sağlık

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Üye
2 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar bende kendim satın aldım arkadaştan gayet temiz ve düzgün çalışmakta güvenip alabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam merhaba insyde bios anakartlarda çalışır mı acaba daha önce insyde bir biosa spoofer yapıp kaldırdığınız başarılı bir val 152 oldu mu

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam merhaba insyde bios anakartlarda çalışır mı acaba daha önce insyde bir biosa spoofer yapıp kaldırdığınız başarılı bir val 152 oldu mu
oldu hocam ama bilgisayarın modeline göre değişiklik gösteriyor discorddan iletişime geçebilirsiniz..

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
discord üzerinden isteğimi kabul eder misin?