Zaten kur yerinde durmadığı için fazla bir şey öneremeyeceğim o kasa işini görecektir kaçırma derim15 bine daha güzel var mıdır kanka işte beni üzen kısmı 1 günde 3 bin tl zam gelmesi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka herkes işlemcisi kötü demişZaten kur yerinde durmadığı için fazla bir şey öneremeyeceğim o kasa işini görecektir kaçırma derim
Kim diyor meselakanka herkes işlemcisi kötü demiş
Kötü dememişler daha iyisin al demişler fark ettiysen bütçen varsa tabii ki daha iyisini alabilirsin mesela 5600'a yükseltebilirsin bu şekilde yani
kanka ilerde pişman olur muyum diye düşünüyorum veya ben aldım ucuzlar mı diye düşünüyorumKötü dememişler daha iyisin al demişler fark ettiysen bütçen varsa tabii ki daha iyisini alabilirsin mesela 5600'a yükseltebilirsin bu şekilde yani
Ucuzlayacağını sanmıyorum bu saatten sonra aldıktan sonra da pişman olmazsın çünkü birkaç ay para biriktirip işlemci olarak daha yeni ve iyisini alabilirsinkanka ilerde pişman olur muyum diye düşünüyorum veya ben aldım ucuzlar mı diye düşünüyorum![]()
katiliyorum arkadasabütcen var ise kesinlikle daha mantıklı ama işlemciyede bir el at i5-12400F önerebilirim