Hocam buyurun hem monitör olarak hem de kasa olarak bu bütçeye bunları topladım:Herkese merhaba 10000 tl bütçem var ve kasa ve monitör dahil Bi pc arıyorum anlayan arkadaşlar kasa ve monitör dizebilirmi bana acaba ets2mp oynamasını çok seviyorum bu oyunu oynatsın yeter kasa ve monitör öneren arkadaşlar lütfen link atabilir mi acaba bütçem sadece 10000 tl ve 12 ay taksitle alacağım
Teşekkür ederim hocam bunu Bi link olarak atabilir misiniz banaHocam buyurun hem monitör olarak hem de kasa olarak bu bütçeye bunları topladım:
Monitör:
Acer Nitro EG241YPbmiipx UM.QE1EE.EE.P01 23.8 165Hz 1 ms Full HD
Kasa ve sistem olarak:
MD Ryzen 3 3300X 4.30 Ghz 4 Çekirdek 18MB AM4 7nm İşlemci
Gigabyte A520M H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Corsair 8GB Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1E3200C16)
MSI GEFORCE GT 1030 2GHD4 LP OC 2GB DDR4 64 Bit Ekran Kartı
PowerBoost VK-B001S 300W USB 2.0 ATX Mid Tower Kasa
MLD 240GB M200 Okuma 560MB-Yazma 520MB SATA SSD
AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Hocam bunlarn linki yok teker teker en ucuzu neredeyse oradan bakın ama bütçenize tam uyuyor emin olabilirsinizTeşekkür ederim hocam bunu Bi link olarak atabilir misiniz bana
Post automatically merged:
Hocam monitör kasa olsun yeter ets2mp oynayayım yeter valla öyle cafcaflı istemiyorum
Hocam ben tek tek alamam çünkü taksitle alacağım içinHocam bunlarn linki yok teker teker en ucuzu neredeyse oradan bakın ama bütçenize tam uyuyor emin olabilirsiniz
Hocam o zaman pc toplama sihirbazlarından toplayıp sipariş edebilirsinizHocam ben tek tek alamam çünkü taksitle alacağım için
Teşekkür ederim hocamHocam o zaman pc toplama sihirbazlarından toplayıp sipariş edebilirsiniz
Not acil 10 gün içinde alana gtx 1060 3 gb çift fan ekran kartı ile 9,999 tlHerkese merhaba 10000 tl bütçem var ve kasa ve monitör dahil Bi pc arıyorum anlayan arkadaşlar kasa ve monitör dizebilirmi bana acaba ets2mp oynamasını çok seviyorum bu oyunu oynatsın yeter kasa ve monitör öneren arkadaşlar lütfen link atabilir mi acaba bütçem sadece 10000 tl ve 12 ay taksitle alacağım
rx570 veya rx580'li sistem çok rahat çıkarırsın knk ama sana önerim vatan bilgisayara git orda hem yardımcıda oluyorlar bütçeni söylemen yeterliHerkese merhaba 10000 tl bütçem var ve kasa ve monitör dahil Bi pc arıyorum anlayan arkadaşlar kasa ve monitör dizebilirmi bana acaba ets2mp oynamasını çok seviyorum bu oyunu oynatsın yeter kasa ve monitör öneren arkadaşlar lütfen link atabilir mi acaba bütçem sadece 10000 tl ve 12 ay taksitle alacağım
ama yinede illa diyorsan knk sadece kasa 10bin monitörüde bir yerden geçici süreliğine uygun bişey alıp daha sonra onuda yenileyebilirsinHerkese merhaba 10000 tl bütçem var ve kasa ve monitör dahil Bi pc arıyorum anlayan arkadaşlar kasa ve monitör dizebilirmi bana acaba ets2mp oynamasını çok seviyorum bu oyunu oynatsın yeter kasa ve monitör öneren arkadaşlar lütfen link atabilir mi acaba bütçem sadece 10000 tl ve 12 ay taksitle alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?