kardeşim benim platforma yeni üyesin galiba güzel bişey fakat seni 1 gündür takip ediyorum bu sabahtan berli sc sc sc diyip durmayin adamlar guncelicek işte dc ye git orda haber verirler dc en yoksa bile burdan haber veriyorlar başka oyun oyna sc sc sc diye tuturmayın lutfen onlarda insan kardeşim iyi forumlar
kardeşim tahmini 8-9 arası diye bekliyorum ben yinede belli olmaz güncellemeyi çinli birisi yapıyor diye biliyorum en son sabah 9 gibi uyuyoruz uynaınca güncellicez diye bi yaz yazmıştı bekle sabret herkes kullansın diye adamlar onaylı üyeyi kaldı üye yaptı bişeyini çıkarmayana gerek yok sabır...
kardeşim tahmini 8-9 arası diye bekliyorum ben yinede belli olmaz güncellemeyi çinli birisi yapıyor diye biliyorum en son sabah 9 gibi uyuyoruz uynaınca güncellicez diye bi yaz yazmıştı bekle sabret herkes kullansın diye adamlar onaylı üyeyi kaldı üye yaptı bişeyini çıkarmayana gerek yok sabır...
Sc diye tutturmuş herkes sabır erdemdir az durun ölmezsiniz. Ayrıca sc'nin yeni menü güncellemesini hiç sevmedim eskisi daha iyiydi. Çoğu şey kısıtlanmış gibi duruyor.