Şahsen telefon ölü yatırım.Arkadaşımın bir cebinde iphone diğerinde minibüs kartı geziyorMerhabalar İyi forumlar
Mayıs 2022 itibariyle güncel dolar kuru ve elektronik fiyatları ile Alınabilecek telefon önerilerinizi isteyeceğim...
Sizlerden ufak ricam kategorilere göre önerilerde bulunmanız. Daha fazla insana yarar bir konu olacaktır...
A)0-5000 TL arasındaki önerileriniz
B)5001-10000 TL arasındaki önerileriniz
C)10001 ve üstü önerileriniz.
Sebebi ile önerilerinizi kategorize ederek sunmanız çok iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler))
Şimdi iphone 13 18000 tl bana hadi oda senin için her ay 18000 tl koyarak kaç ayda araba alacağımı söyler misin. Alacağım arabayıda belirt ki 3 ayda tofaş zor alırsın. Bence alakasız bir yaklaşım olmuş. Yatırım tavsiyesi istemiyorum kiŞahsen telefon ölü yatırım.Arkadaşımın bir cebinde iphone diğerinde minibüs kartı geziyorBende bir cebimde samsung a31 var(gayet memnunum)diğerinde araba anahtarı 6 ayda bir yeni model çıkarıyorlar.Sen taksitini bitirmeden 2 model düşüyor.Çok para verme yani 3-4 binlik telefon yeterli.
O zaman niye soruyorsun iphone 13 al.6 ay sonra iphone 14 6 ay sonra iphone 15 böyle devam eder.18 binlik iphone13 varken sana en iyi telefon samsung mu diceklerŞimdi iphone 13 18000 tl bana hadi oda senin için her ay 18000 tl koyarak kaç ayda araba alacağımı söyler misin. Alacağım arabayıda belirt ki 3 ayda tofaş zor alırsın. Bence alakasız bir yaklaşım olmuş. Yatırım tavsiyesi istemiyorum ki
A) Samsung Galaxy a32Merhabalar İyi forumlar
Mayıs 2022 itibariyle güncel dolar kuru ve elektronik fiyatları ile Alınabilecek telefon önerilerinizi isteyeceğim...
Sizlerden ufak ricam kategorilere göre önerilerde bulunmanız. Daha fazla insana yarar bir konu olacaktır...
A)0-5000 TL arasındaki önerileriniz
B)5001-10000 TL arasındaki önerileriniz
C)10001 ve üstü önerileriniz.
Sebebi ile önerilerinizi kategorize ederek sunmanız çok iyi olacaktır. Şimdiden teşekkürler))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?