Hocam 10.000 TL param var. Acaba güzel telefonlar var mı yoksa az daha koyup iPhone 11 mi alsam diye düşünüyorum. Acaba yazık eder miyim? Daha güçlü daha ucuz telefonlar var.
androidler yavaşlarda apple kendisi diyor biz eski iphone sürümlerini yavaşlatıyoruz diye 3 4 senede başlıyorlar yavaşlamaya hatta yanlış bilmiyorsam fransada apple yavaşlatma olmamasıyla alakalı bir olaylar dönüyordu
Samsung Galaxy s10e öneririm 3 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiç problem yaşamadım gerek hızı gerek işlevselliği çok iyi bir sürü kamera fonksiyonu var ve gerçekten kamerası kaliteli küçük tatlı bir telefon kesinlikle öneririm yani
Hocam 10.000 TL param var. Acaba güzel telefonlar var mı yoksa az daha koyup iPhone 11 mi alsam diye düşünüyorum. Acaba yazık eder miyim? Daha güçlü daha ucuz telefonlar var.
kanka iphone alabilirsin gayet iyi telefon ama onu her 3 -4 senede bi telefonunu güncellemen gerek çünki iphone belli bi zaman sonra sürüm güncellemesi almıyo ama ben 2 senedi bi telefon değiştiririm çok para vermeyim dersen oppo serilerine bakmanı tavsiye ederim gayet güzel telefonlar sana sıkıntı yaşatmazlar