Racing takıntım yok ama Hondaya güvendiğim için CBR seçtim, RKS düşünmüştüm ilk ama şimdi pek aklıma yatmadı bir kaç video izlemiştim sorunlarını görünce vazgeçtim.Honda cbr krank kırma sorunu çok oluyor 125 cclik motor için o bütçeleri ayırmana gerek yok illa racing tarzı istiyor isen RKS RNX 125 alabilirsin.
Dediğim gibi Honda CBR'da çok fazla kronik sorun mevcut kendim de cbr 250r kullandım krank kırmaya yaklaştı hemen r25'e döndüydüm honda motorsiklet maalesef ki 500cc üstünde iş yapıyor.Racing takıntım yok ama Hondaya güvendiğim için CBR seçtim, RKS düşünmüştüm ilk ama şimdi pek aklıma yatmadı bir kaç video izlemiştim sorunlarını görünce vazgeçtim.
Kötü motordan kastınız ne, sağlam bişey alıp 1-2 yıl kullanıp, tecrübe edinip ardından yükseltmeyi düşünüyorum.hocam tavsiyem kötü motorla başlayıp r25 100r yada r7 r1 o tür motorlara geçmen baya keyifli
Racing takıntım yok ama Hondaya güvendiğim için CBR seçtim, RKS düşünmüştüm ilk ama şimdi pek aklıma yatmadı bir kaç video izlemiştim sorunlarını görünce rks
hocam rks çok iyi bir marka değil honda ve yamaha bakabilirsin bende yamaha 125esd vardı 4 yıl sıkıntısız sürdüm ,eğer biraz daha para koyabilirim ve 0 sıfır almak istiyorum dersen benelli 125s e bir bak derimRacing takıntım yok ama Hondaya güvendiğim için CBR seçtim, RKS düşünmüştüm ilk ama şimdi pek aklıma yatmadı bir kaç video izlemiştim sorunlarını görünce vazgeçtim.
yamaha zaten kendini kanıtlamış efsane bi şey yahocam rks çok iyi bir marka değil honda ve yamaha bakabilirsin bende yamaha 125esd vardı 4 yıl sıkıntısız sürdüm ,eğer biraz daha para koyabilirim ve 0 sıfır almak istiyorum dersen benelli 125s e bir bak derim
Cbr kullanmıs biri olarak söyluyorum dostum,motor 125cc olduğu için 200cc gibi sıkıştırmak istiyorsun ama motor sıkışmada tam performams vermez,her 4-5 bin km de tam bakımi yapman gerekli,hondanın orjinal parçalarida normalden pahalı,125 cc olduğundan dolayıda zincir aşınma ve motor krank,piston sıkıntı yapar bu sorunlar 125 cc lik motordan 200 cc lik performans istediğin için cbr sana göre fazla uymazRacing takıntım yok ama Hondaya güvendiğim için CBR seçtim, RKS düşünmüştüm ilk ama şimdi pek aklıma yatmadı bir kaç video izlemiştim sorunlarını görünce vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?