Seçkin Üye
- Hafıza (HDD/SSD/M2 SSD)
- HDD
Bugün size disk %100 kullanımı sorununu anlatacağım. Neredeyse hep 100 oluyor, hiç düşmüyor ve HDD kullanıyorum diyenler varsa diskinizi biraz rahatlatacak. Bu ayarı yapmayı unutmayın. Bu arada ben de nefret ediyorum, diğer bütün her şey işlemci falan 0 olsa bile disk 100'e vurunca bilgisayar çok kasıyor.
Çözüm:
Görev Yöneticisi'ni açın. Hizmetler bölümüne girin ve sağ aşağıdan hizmetleri aç butonuna basın. Gelen yerden Windows Search ve SysMain kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Başka şeyler de var çoğu kişinin bildiği. Bilgisayar hızlandırma ayarları (arka plan uygulamalarını kapatma vs. gibi) onları da yaparak disk kullanımını azaltabilirsiniz.
Çözüm:
Görev Yöneticisi'ni açın. Hizmetler bölümüne girin ve sağ aşağıdan hizmetleri aç butonuna basın. Gelen yerden Windows Search ve SysMain kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Başka şeyler de var çoğu kişinin bildiği. Bilgisayar hızlandırma ayarları (arka plan uygulamalarını kapatma vs. gibi) onları da yaparak disk kullanımını azaltabilirsiniz.
Moderatörün son düzenlenenleri: