Üye
Arkadaşlar, internet hızım 100 Mbps ve upload hızım da 15 Mbps fakat Valorant'ta 769 ping oluyor.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir şey yoksa neden bu kadar fazla pingin var o zaman sen ara hangisiyse artık belirt sorununu ciddi ve kararlı bir şekilde belirt ama sorununun hallolacağını düşünüyorum1 ay dır böyle bir şeyde yok diyolar
1 ay dır böyle bir şeyde yok diyolarİss'ni arayıp sorabilirsin sorunun nedeninin belki bir altyapı çalışması vardır belki bir genel internetten kaynaklanan problem
Bir şey yoksa neden bu kadar fazla pingin var o zaman sen ara hangisiyse artık belirt sorununu ciddi ve kararlı bir şekilde belirt ama sorununun hallolacağını düşünüyorum1 ay dır böyle bir şeyde yok diyolar
Bir şey yoksa neden bu kadar fazla pingin var o zaman sen ara hangisiyse artık belirt sorununu ciddi ve kararlı bir şekilde belirt ama sorununun hallolacağını düşünüyorum
fıber aşağısı 100mbps alamaz kanka max 50-80 falanFiber mi kullanıyorsun yoksa VDSL yada ADSL mi ?
bulunduğun bölge ile alakalıdır hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsun?Arkadaşlar, internet hızım 100 Mbps ve upload hızım da 15 Mbps fakat Valorant'ta 769 ping oluyor.