Dediğim gibi o kadar abartılı bir mousepade gerek yok kirlenince atamıyorsun makineye çöp oluyor o yüzden bunu almanı öneririm.anladım hocam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu attığın baya güzel geldi uygun da geldi
Post automatically merged:
hocam ben pad istiyorum fare istemiyom ki
Xrades alabilirsin fiyatı şuanki duruma göre iyiPad kısmı büyük bir şey alamıyorum, altta kalıyor. Kaydırmalı bir masadayım, kısaca 40x30 civarı diye düşünüyorum ya da idealler nasıl, pek fikrim yok bu yüzden sizden yardım istedim. Biraz sıcak kanlı bir insanım, ellerim aşırı telliyor.
Kısaca bu yüzden erimemesi lazım, kullandığım artık tahta ile bütünleşme aşamasına geldi ve acayip aşındı bu yüzden kavucuk gibi ne bileyim erimeyecek uzun ömürlü sade bir şey olmasın sadece işini görsün ve o katman ısı olmasın yeterli, kozmik padler sizce olabilir mi? Nasıl? Sizlerin fikrini almak isterim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBU ÜRÜNÜ ALDIM TEŞEKKÜRLER 3 tane aldım baya güzel iyi günler dilerim
KZ MP10 güzel alabilirsinPad kısmı büyük bir şey alamıyorum, altta kalıyor. Kaydırmalı bir masadayım, kısaca 40x30 civarı diye düşünüyorum ya da idealler nasıl, pek fikrim yok bu yüzden sizden yardım istedim. Biraz sıcak kanlı bir insanım, ellerim aşırı telliyor.
Kısaca bu yüzden erimemesi lazım, kullandığım artık tahta ile bütünleşme aşamasına geldi ve acayip aşındı bu yüzden kavucuk gibi ne bileyim erimeyecek uzun ömürlü sade bir şey olmasın sadece işini görsün ve o katman ısı olmasın yeterli, kozmik padler sizce olabilir mi? Nasıl? Sizlerin fikrini almak isterim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBU ÜRÜNÜ ALDIM TEŞEKKÜRLER 3 tane aldım baya güzel iyi günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?