zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence honda'nın s2000 ve yeni kasa civic'lerin şekli kötü duruyorArkadaşlar 1.2 haftadır dükkanda s2000 yatıyor 2jz 1000hp daha da üstü olabilir emin değilim 15km de zamanında adamın biri almış 2.3 yıldır kullanmamış sadece yükseltmiş arabayı güçlendirmiş ki hala da devam ediyor bize geldi boya cila vs için sizdede var mı bilmiyorum japon hastalığı şuna bakarmısınız çok güzel değil mi konuyu açma sebebim tanışalım muhabbet edelim sizin düşünceleriniz nedir güzel bir arabamı japon sevdanız var mı sizin deEkli dosyayı görüntüle 75173
Motorunu çekebilseydin keşkeArkadaşlar 1.2 haftadır dükkanda s2000 yatıyor 2jz 1000hp daha da üstü olabilir emin değilim 15km de zamanında adamın biri almış 2.3 yıldır kullanmamış sadece yükseltmiş arabayı güçlendirmiş ki hala da devam ediyor bize geldi boya cila vs için sizdede var mı bilmiyorum japon hastalığı şuna bakarmısınız çok güzel değil mi konuyu açma sebebim tanışalım muhabbet edelim sizin düşünceleriniz nedir güzel bir arabamı japon sevdanız var mı sizin deEkli dosyayı görüntüle 75173
knk çekicektim de vallaha oruç başıma vurduMotorunu çekebilseydin keşke
büyük turbo olması lağzım knk emin değilim bende çok bilmiyorum sadece skyline supra rx7 felan2JZ ile 1000hp direk çıkılmaz. İçi nasıldır acaba?
Büyük turbo değil sadece 2jz stokta 320 beygirlik bi motor. 1000 hp ulaşılması kolay bi güç değil ama 2jz buna elverişli bi motor. Güzel emek ister böyle şeyler için.büyük turbo olması lağzım knk emin değilim bende çok bilmiyorum sadece skyline supra rx7 felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?