Seçkin Üye
1-Altyapın Hız Olarak 50 Vermiyor olabilirYav kankam bu dediğin hata bendede var ama hani 50mbps ama banada 25 gibi geliyor varmı bir taktiği bunun ya bende faydalanayim
Son Dediğin DSL İnternet Hizmetinde yaşanır Fiberde böyle bir durum yokGelen 1000 mbps interneti senin kabloların kaldırmıyor olabilir. Ek olarak modeme ve modemden pcye gelene kadar internet hızlarında eksilme görünmektedir.
hocam teşekkürler kablodanmış kasayı odaya taşıyıp kısa kablo ile denedim 1000mbps verior pazartesi güncel bi kablo alıcamTurkcell Fiber altyapılarında genel olan bi sorun arıza kaydı oluştur ONT'ye çıkan ucu kontrol etsinler
Ek Olarak 1Gbit Pakette 100 alıyor olman çok yüksek bir hız kaybıdır turkcellin çözmesi gerekli ama çözmekle uğraşmayabilirler xd
ve pcye CAT6E tür kabloyla bağladığına emin ol
hocam kablodanmış kendim test ettim az önce teşekkür ederim, pazartesi güncel kablo alıcamİki bilgisayar için de kullandığın ethernet kablolarının üzerinde neler yazıyor resim ekleyebilir misin ya da elinle yazabilir misin hocam önce oradan inceleyelim bir
sigmaHocam kullandığınız 1.pc deki ethernet kablosu 1000 desteklemiyor ise en fazla desteklediği kadar hız alabilirsiniz
350 lira aylık ve iyi ki geçmişim 1 saniyede steamden 50-70mb indiriyorumFiyat ne ödüyorsun 1000mb için?
kablodanmış, değiştiricembenimde öyle oluyordu aradım uzaktan düzelttiler dene bir şansını istersen.
teşekkür ederim, kabloyu yenilicemHocam kullandığınız 1.pc deki ethernet kablosu 1000 desteklemiyor ise en fazla desteklediği kadar hız alabilirsiniz
tamamdır CAT 6 kablo almakta fayda varhocam teşekkürler kablodanmış kasayı odaya taşıyıp kısa kablo ile denedim 1000mbps verior pazartesi güncel bi kablo alıcam
Post automatically merged:
hocam kablodanmış kendim test ettim az önce teşekkür ederim, pazartesi güncel kablo alıcam
çok nadir yerlerde vardır 1000mbaltyapı 1000 mb olabilir ama hız göstergesi aynı olacak diye bir kaide yok tr de 1000 mb kimseye vermıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?