Bilgisayarlarımızda veya farklı cihazlarda yazı yazmamıza yarayan ekipmanlarımızdan birisidir.
Klavyenin rahatlığı ve tasarımı sizin daha kolay, daha seri bir şekilde kullanmanıza yarar.
Bende size fiyat/performans açısından pek iyi olmasa bile kaliteli bir oyuncu klavyesi tanıtacağım.
Karşınızda "Cooler Master SGK-6020-KKCL1-TU" modeli!
Bu klavyeyi satın almak isterseniz konunun en altına adres bırakacağım.
Tepki Süresi: 1ms Klavye Bağlantısı: Kablolu Klavye Düzeni: Türkçe Q Bağlantı Türü: USB Mekanik Özelliği: Mevcut Klavye Rengi: Siyah Makro Özelliği: Mevcut(Ayarlanabilir(Fonksiyon Tuşları)) Kullanılan Malzeme: Plastik ve Metal Renk Ayarları: RGB LED(Ayarlanabilir) Tam Fiyat: 1000 TL 70 Kuruş
Ben zaten internetten almak isteyip bulamayanlara bir konu açtım. Bir arama motorunda tarama yapıldığı zaman üstlerde çıkıyor. Bu sayede foruma hem kullanıcı çekmiş oluyorum, hemde aradıklarına kulak veriyorum.
Ayrıyetten o ekran görüntüsünü neden attığını tam olarak anlamış değilim. Onu eklerken ki amacın ne idi?
Ben zaten internetten almak isteyip bulamayanlara bir konu açtım. Bir arama motorunda tarama yapıldığı zaman üstlerde çıkıyor. Bu sayede foruma hem kullanıcı çekmiş oluyorum, hemde aradıklarına kulak veriyorum.
Ayrıyetten o ekran görüntüsünü neden attığını tam olarak anlamış değilim. Onu eklerken ki amacın ne idi?
Tek derdin bu olsa gerek. Konularımda 80TL'ye bir klavye var. Gayet güzel ve ucuz. Ona göz atabilirsin.