pubg-lol vsne tür video içerikleri vardı ?
işte bakmıyorlarmış maillere sebebiden covid mişdurumu izah et sahteyse zaten açarlar
1-2 kere olunca ihtihar veriyorlar ama 3 ve sonrasında kapanıyor.Dostum geçmiş olsun. Kanıtlayabilsen bile açacaklarını sanmıyorum artık.
yardım edebilirmisinyanlış bilmiyorsam youtube ye mail atarsan sana bir kaç soru soruyorlar alabilirsin hesbaını biraz uğraş
Hayır yani yapanlarda işsiz 14 Yaşında 2.3 tane çocuk peki bir şey soracagım youtube ya kanıtlayabilirsem sahte oldugunu acılma ihtimali var mı cunku 3 yıllık emegım var plaketi vs alacaktım bu veledler yuzunden yalan oldu1-2 kere olunca ihtihar veriyorlar ama 3 ve sonrasında kapanıyor.
brom dıyorum kı sahte telif yedim cunku bir kac sene once hz yasuo adında kanal Allahtan telif yemiştibro durum sıkıntı kapatılması ile ucuz yırtmışsın bence seni dava bile edebilirdi izinsiz kullandığın için eger gelir elde ettiysen vieolardan tazminat bile talep edebilirdi bence cok zorlama derim
kanıtlayabilirsn açarlar ama kanıtlaması zoryardım edebilirmisin
Post automatically merged:
Hayır yani yapanlarda işsiz 14 Yaşında 2.3 tane çocuk peki bir şey soracagım youtube ya kanıtlayabilirsem sahte oldugunu acılma ihtimali var mı cunku 3 yıllık emegım var plaketi vs alacaktım bu veledler yuzunden yalan oldu
Askıya alındıysa itiraz edebilirsin. Kapandıysa açılmaz artık.yardım edebilirmisin
Post automatically merged:
Hayır yani yapanlarda işsiz 14 Yaşında 2.3 tane çocuk peki bir şey soracagım youtube ya kanıtlayabilirsem sahte oldugunu acılma ihtimali var mı cunku 3 yıllık emegım var plaketi vs alacaktım bu veledler yuzunden yalan oldu
Askıya Alınmış Durumda 1 Hafta Sürem Var Youtubenin Attığı Bir Kaç Mesaja Bakmıştım 1 Haftada Kaldıramazsam 90 Günde kalıyor YazıyorAskıya alındıysa itiraz edebilirsin. Kapandıysa açılmaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?