Reis ne 15k'sı ne kâr'ı. Adamın bilgisayarı da nereden baksan 20-25k arası var. O telefon için yine dediğin gibi bir dünya masraf edecek. Hiç gerek yok.o telefon 28k tl şu an para olarak kârdasın ama eğer tr girişinde kullanım için ekstra ücret ödemeyeceksen kârdasın yoksa habire uğraştıracaksa (bir kaç ayda bir ödemesi falan oluyordu sanırım emin değilim) takas etmeye değmez diğer türlü senin pc'nin hiç yoksan 15k'sı var ama telefon neredeyse 2 katı fiyatı...
Dostum o ekran kartı 7-8k tl civarında nasıl 25k etsin o pc en fazla edeceği 17-18'dir telefon yine 10k daha fazla... ama masrafı varsa bilemem yurt dışı kayıtlı telefon almadım hiçReis ne 15k'sı ne kâr'ı. Adamın bilgisayarı da nereden baksan 20-25k arası var. O telefon için yine dediğin gibi bir dünya masraf edecek. Hiç gerek yok.
2. el fiyatı bu şekilde olabilir, ama takas için bakacaksak kıyasa kıyas olur. İkisinin de 0 fiyatlarını göz önünde bulundurursak neredeyse aynı fiyattalar ve bence hiç değmez.Dostum o ekran kartı 7-8k tl civarında nasıl 25k etsin o pc en fazla edeceği 17-18'dir telefon yine 10k daha fazla... ama masrafı varsa bilemem yurt dışı kayıtlı telefon almadım hiç
buradaki fikirlerin pek bir önemi yok zaten neredeyse hepsini yorum kasmak için yapıyorlar dostum kendin nasıl mutlu olursan öyle yapbaşta çok olumlu düşünüyordum hatta sabaha kadar düşündüm takas edicektim ama bir kişi bile takas et dememiş burdaki yorumlar sayesinde vazgeçtim teşekkür ederim yorum yapan herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?