Biliyorsunuz ki Epic Games her hafta ücretsiz oyun vereceğini söylemişti ve bir süre devam ettikten sonra sözün de durmamıştı. Epic Games''in bugün yaptığı ücretsiz oyundan yararlanmak istiyorsanız hesap açık kütüphanenize eklemeniz yeterli olacaktır. Strateji oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek bir indirim, haber vermek için açılmış bir konu olduğu için yazımı uzatmadım.
Oyun türü: Strateji
Oyun boyutu: 5GB
Fiyatı:109 TL
Süre: 05.11.2020'den itibaren 1 hafta
amacımız dünyayı ele geçirmek için başa bela zindanları tasarlamak, kötülüğün güçlerini yönlendirmek. Kaynak toplama, görev tamamlama, kendi kötülük inimizi geliştirip düşmanımızı yok etmek için Strateji geliştirip plan yapıyoruz.
Kütüphanemize Nasıl Yükleriz:
Epic Games hesabınıza giriş yapın.
Tıkla >>>
gidin.
Yükle tuşuna basın.
Siparişi Ver'e tıklayın.
Oyunu kütüphanenize eklenmiş olacaksınız.
Önerilen sistem gereksinimi |
İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit
İşlemci: Dört çekirdek 3,5 GHz veya üstü (Intel i5 4000 Serisi / AMD Ryzen 3 Serisi)
Ekran Kartı: AMD/NVIDIA ile en az 3072 MB atanmış VRAM ve Shader Model 5.0 desteği (AMD R9 300 Serisi ve NVIDIA GeForce GTX 900 Serisi veya daha iyisi)
Bellek: 8 GB RAM
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Minimum sistem gereksinimi |
İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
İşlemci: Intel Quad Core 2,8 GHz (i7 900 serisi) veya 3,5 GHz AMD (FX 6000 serisi)
Ekran Kartı: AMD/NVIDIA ile en az 1024 MB atanmış VRAM ve Shader Model 5.0 desteği (AMD Radeon HD 7000 serisi, NVIDIA GeForce GTX 600 serisi)
Bellek: 4 GB RAM
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan