Depo 11.07.2016 Dword Hangi Özellik Açılsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar hangi özelliğin açılmasını istiyorsanız ona oy verin, oylara göre 11.07.2016 00:01 de o hile açılacak.

Üye
9 HİZMET YILI
name esp+no fog+ extreme mod+ underground mod+ auto rapid fire + 3rd person shooter + no gravity+ no clip +

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
garnet09' Alıntı:
Admin ben hile kullandığım halde hileyi oyundaki para adaletsizliğinden dolayı kullanan bir insanım yani şuana kadar base taram ölümsüzlük felan deil sadce envanter hack açtım yapaln yok wal hack falan insanların akkını yemeyi sevmem envanterim iyi olsun zaten bileğim sağlam dır  iyi oynarım taraftarıyım bn bnm istediğim hile ---" kurt ta güç slotu+dövme sıyrık vb şeylerin gelmesi seçildiğinde işte ejdder et felan takmak istiyorum "
---

Bende tüysüz am istiyorum ama ypcak bişi yok dil atmaya devam  :p :p :p

Üye
9 HİZMET YILI
name esp+no fog+ extreme mod+ underground mod+ auto rapid fire + 3rd person shooter + no gravity+ no clip 

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
garnet09' Alıntı:
Nader11ndeu' Alıntı:
garnet09' Alıntı:
Admin ben hile kullandığım halde hileyi oyundaki para adaletsizliğinden dolayı kullanan bir insanım yani şuana kadar base taram ölümsüzlük felan deil sadce envanter hack açtım yapaln yok wal hack falan insanların akkını yemeyi sevmem envanterim iyi olsun zaten bileğim sağlam dır  iyi oynarım taraftarıyım bn bnm istediğim hile ---" kurt ta güç slotu+dövme sıyrık vb şeylerin gelmesi seçildiğinde işte ejdder et felan takmak istiyorum "
---

Bende tüysüz am istiyorum ama ypcak bişi yok dil atmaya devam  :p :p :p
Hayırdır dalga geçmenin  ne gereği var hangi özellik isterdin dedin söledik  silah a her şeyi açmışınız kolayca herhalde kurttada yparsınız diye düşündüydüm ne var bunda ??

Ey gerizekalı :)
Name esp mi game crashmı istiyosunuz diye yazdık, ileride olmasını istediğin şeyleri yaz demedim sana.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Beyler bayanlar az beyninizi kullanın istediğiniz özellikleri yazın demiyor konuda ve ankette 2 seçenek ve oy vereceksiniz bu kadar basit. Neden ısrarla alakasız yorumlar yapıyorsunuz

Üye
9 HİZMET YILI
isim deyiştirme ölüm sıfırlama olsa iyi olur teşekkürler

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Aimbot Yada Wlp Gibi İsim Değiştirme Yada Tüm Slotlar Açık Olsun.

Üye
10 HİZMET YILI
nader abi bişey sorcam şimdi name esp çok çıktı mesela hergün o mu kalcak

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
onur12345' Alıntı:
nader abi bişey sorcam şimdi name esp çok çıktı mesela hergün o mu kalcak

Hayır sadece ayın 11 i için geçerli. Her gün için anketler yapılacak.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ustad en baş'da hileyi açtığımız zaman oyun içinde lag çok fazla lag oluyor oyun oynuyamıyoruz eski yamalarda sıkıntı yoktu bu 6.9.5 de lag olma sorunu düzeltirseniz yeterli bence ... Game crash dede komple odadan atıyor biraz sıkıntı şu şekilde olsa daha iyi olur bence biz kendi istediklerimizi atsak mesala ? İyi günler Kolay gelsin ekibinize. Name Esp: Gerek yok bence Wall Hack yeterlidir karşıdan gelenler gözüküyor zaten ..Game crash daha mantıklı ..

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
[font="Segoe UI", "Trebuchet MS", "Helvetica Neue", Vedrana, Arial, sans-serif] [/FONT]
[font="Segoe UI", "Trebuchet MS", "Helvetica Neue", Vedrana, Arial, sans-serif]Name Esp tabı[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...