- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Evet arkadaşlar hangi özelliğin açılmasını istiyorsanız ona oy verin, oylara göre 11.07.2016 00:01 de o hile açılacak.
garnet09' Alıntı:Admin ben hile kullandığım halde hileyi oyundaki para adaletsizliğinden dolayı kullanan bir insanım yani şuana kadar base taram ölümsüzlük felan deil sadce envanter hack açtım yapaln yok wal hack falan insanların akkını yemeyi sevmem envanterim iyi olsun zaten bileğim sağlam dır iyi oynarım taraftarıyım bn bnm istediğim hile ---" kurt ta güç slotu+dövme sıyrık vb şeylerin gelmesi seçildiğinde işte ejdder et felan takmak istiyorum "
---
garnet09' Alıntı:Hayırdır dalga geçmenin ne gereği var hangi özellik isterdin dedin söledik silah a her şeyi açmışınız kolayca herhalde kurttada yparsınız diye düşündüydüm ne var bunda ??Nader11ndeu' Alıntı:garnet09' Alıntı:Admin ben hile kullandığım halde hileyi oyundaki para adaletsizliğinden dolayı kullanan bir insanım yani şuana kadar base taram ölümsüzlük felan deil sadce envanter hack açtım yapaln yok wal hack falan insanların akkını yemeyi sevmem envanterim iyi olsun zaten bileğim sağlam dır iyi oynarım taraftarıyım bn bnm istediğim hile ---" kurt ta güç slotu+dövme sıyrık vb şeylerin gelmesi seçildiğinde işte ejdder et felan takmak istiyorum "
---
Bende tüysüz am istiyorum ama ypcak bişi yok dil atmaya devam![]()
![]()
![]()
Buda ayrı malutku8425' Alıntı:isim deyiştirme ölüm sıfırlama olsa iyi olur teşekkürler
mertkaya056' Alıntı:BENCE SLOT LARI AÇIN NOLUR HİLEDE BÜTÜN SLOTLAR AÇIK OLSUN
sebo274' Alıntı:Aimbot Yada Wlp Gibi İsim Değiştirme Yada Tüm Slotlar Açık Olsun.
onur12345' Alıntı:nader abi bişey sorcam şimdi name esp çok çıktı mesela hergün o mu kalcak