dostum yalan soyluyorsun demiyorum , hilede genel problem var 100/90 % kisiler bu sorunu yasiyor, problem falan yok diibde bende gayet iyi calisiyor yazmagin anlami yok anlyonmu mate?Dostum sana neden çalışıyor diye yalan söyleyelim ? Çalışıyor 2. oyunumu bitirdim şu an
Bende gayet iyi çalışıyor ve bunu yazdım. Sen de çalışıyor diyenlere laf etmişsin bir yorumunda. Ben de yalan söylemediğimi ve çalıştığını ifade ettim ''Mate''.dostum yalan soyluyorsun demiyorum , hilede genel problem var 100/90 % kisiler bu sorunu yasiyor, problem falan yok diibde bende gayet iyi calisiyor yazmagin anlami yok anlyonmu mate?
SS?Bende gayet iyi çalışıyor ve bunu yazdım. Sen de çalışıyor diyenlere laf etmişsin bir yorumunda. Ben de yalan söylemediğimi ve çalıştığını ifade ettim ''Mate''.
arkadaşlar bende sıkıntısız çalışıyor driverların güncel ve win sürümünüzün en son sürümde olduğundan emin olun benim öyle çalışıyor ve redustrib.2005den irtibaren pcnize kurun.stopping hatası veriyor hile aktif olmuyor nedenini biliyormusun acaba
Diğer sürümde misler gibi çalışan şey şimdi mi bozuldu abicimarkadaşlar bende sıkıntısız çalışıyor driverların güncel ve win sürümünüzün en son sürümde olduğundan emin olun benim öyle çalışıyor ve redustrib.2005den irtibaren pcnize kurun.
I'm using Windows 10/64 bits too buddy, it's not workingWindows 10 64 bit kullanıyorum bi sıkıntı yok. İsteyen dc gelsin orada hata alanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve hata alanların hepsi win7 kullanıyor
Where did you see?LOL BR Version: v10.5.311.6095 @Pikachu7
abicim? üslupsuz musun abuş seni??? scriptin basesi başka scriptlerden alınıyor dolayısıyla yurtdışındaki adamlar güncellemeye göre veriyor güncelleme geleli 3-4 gün oldu scriptte aşşağı yukarı o güncelleme arasında yamalandı sen çalıştıramıyorsun boş kafanı yorma sen uğraşmaya değmez.Diğer sürümde misler gibi çalışan şey şimdi mi bozuldu abicim
tamam öyle olsun "abuş"[QUO
abicim? üslupsuz musun abuş seni??? scriptin basesi başka scriptlerden alınıyor dolayısıyla yurtdışındaki adamlar güncellemeye göre veriyor güncelleme geleli 3-4 gün oldu scriptte aşşağı yukarı o güncelleme arasında yamalandı sen çalıştıramıyorsun boş kafanı yorma sen uğraşmaya değmez.
it's the same for me as yours.[Fri Mar 6 23:07:02 2020]: [WCORE] Waiting for Action..
[Fri Mar 6 23:07:05 2020]: A Record
[Fri Mar 6 23:07:05 2020]: B Record
[Fri Mar 6 23:07:05 2020]: Using Local version of cheat..
[Fri Mar 6 23:07:05 2020]: [MHUSER][ripping]'s Action is Processing..
[Fri Mar 6 23:07:05 2020]: External
[Fri Mar 6 23:07:06 2020]: Thread Stopping : 13600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?