@frknyldrmp Bunun sebebi gerekli redistlerin yüklü olmaması attığım linktenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaprastgele bir bayrağa basarak indirin yükkendiği zaman içindekilerin hepsini bir klasöre atın en yukarıda install_all adlı bir dosya olacak onu yönetici olarak çalıştırın hepsini kurduktan sonra tekrar deneyin.
bende denemedim henüz ama mesaj sayımı 50 yapıp hemen deneyeceğimBir ben deneyemedim ;(
Post automatically merged:
Bir ben deneyemedim ;(
Kanka sanırım bir de hesabın 1 günlük olması falan gerekiyormuş yıkıldımbende denemedim henüz ama mesaj sayımı 50 yapıp hemen deneyeceğimpes etme başarabiliriz
evet tam olarak 1 günlük olması ve 50 adet mesaja sahip olman gerekiyor onaylı üyelik alman için ama olur 1 gün bekle bu 1 gün de de mesaj kas işteKanka sanırım bir de hesabın 1 günlük olması falan gerekiyormuş yıkıldım
48 saat dediler ;(evet tam olarak 1 günlük olması ve 50 adet mesaja sahip olman gerekiyor onaylı üyelik alman için ama olur 1 gün bekle bu 1 gün de de mesaj kas işte
kanka bir yere kaçmıyor hile burda memoryhackers'i bildim bileli kullanıyorum adamlar işlerinde uzman48 saat dediler ;(
Kanka zaten öyledir ben hileyle nereye kadar çıkılıyor onun merakındayımkanka bir yere kaçmıyor hile burda memoryhackers'i bildim bileli kullanıyorum adamlar işlerinde uzmanrahatına bak
1 hafta ile 1 ay arasında KESİN ban yiyorsun kardeşim ana çarında deneme sakın üzülürsünban riski çok yüksek mi ?
ana çarda denemem zatende 1 haftada1 hafta ile 1 ay arasında KESİN ban yiyorsun kardeşim ana çarında deneme sakın üzülürsün
aynen ayrıca hile yüklü ikende bence ana hesabına giriş yapma tesbit edilirse tüm hesapların gidebilir bana göre kendi düşüncemi söylüyorum sadeceartık öyle yapcaz
şimdi mesela ben farklı hesapla girdim oyun IP ban atabilir mi ?aynen ayrıca hile yüklü ikende bence ana hesabına giriş yapma tesbit edilirse tüm hesapların gidebilir bana göre kendi düşüncemi söylüyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?