Evet 50 yorum spma yapmadan yaźmn forumlarda acılan başlıklarda yardım edebileceğin konular yazabilirsin 1 saat içinde onaylı üye olursun 50 yorm yaptiktan sonrakardeş 4 senedir üyeymişim buraya hala nasıl onaylı üye olamıyorum ben şimdi burda 50 yorum yaparsam onaylı üye oluyor muyum?
Kardeşim hemen olmuyorsun onaylı üye 1 saat içinde olursun diye düşünüyorum. Yani olmazsa bile muhtemel gün içinde olur. Dert etme yani şuan mod felan varsa yardim ederler belki50 den fazla yorumum var ve 2015 ten beri üyeyim hala onaylı üye olmamışım yardım edın lutfen indiremiyorum hileyi
nerden bulabilirim mod ona yazayımKardeşim diye olmuyor 1 saat içinde olursun diye düşünüyorum. Yani olmazsa bile muhtemel gün içinde olur. Dert etme yani şuan mod felan varsa yardim ederler belki
Şuan var mi bilmiyorum forumda gezinin varsa bulursunuz yoksa dediğim gibi 1 kac saat beklyin belki sistem otomatik yapıyordur olursnunuz yanj acele etmeyinnerden bulabilirim mod ona yazayım
teşekkür ederim dostum sağolŞuan var mi bilmiyorum forumda gezinin varsa bulursunuz yoksa dediğim gibi 1 kac saat beklyin belki sistem otomatik yapıyordur olursnunuz yanj acele etmeyin
Oyun yükleyici açıkken yapacaksın riotgames-lol-game klasörünü seçeceksin sonra gireceksin.hotfixi de denedim hotfix yaptıktan sonra oyuna girdiğimde geri yeniden bağlan yerine atıyor sonra da kapayıp açınca yama yapıyor
evet büyük ihtimal ile o yüzdenskill dodgeleme varmı otomatik
Post automatically merged:
50 yoruma yeni mi ulaştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?