tamamda kullananlar daha iyi bilir 2 ay falan olan var mı mesela kesin yeniliyor mu ban yakalanmama riski yok mu reporttan dolayı mı yiyoruz lol anticheat i mi yakalıyor biziadamlar oraya yazmışlar ki okumadın mı?
Post automatically merged:
adamlar 1 haftayla 1 ay arası yazmış
kesin değil tabii ki adamlar anlayıp ticket atabilirler ama anlaması zor tüm ayarları sona çekip oynamassan uzun süre sorunsuz kullanırsınıztamamda kullananlar daha iyi bilir 2 ay falan olan var mı mesela kesin yeniliyor mu ban yakalanmama riski yok mu reporttan dolayı mı yiyoruz lol anticheat i mi yakalıyor bizi
zaten ben araştırdım baya da bundan başka hilelerin hepsinde virüs var adam akıllı bir bu var diğer çalışanlar paralı zatenkesin değil tabii ki adamlar anlayıp ticket atabilirler ama anlaması zor tüm ayarları sona çekip oynamassan uzun süre sorunsuz kullanırsınız
gameplayi izledim çok fazla anlaşılabilir bir hile değil kendisi
ama diğer patchlerle anlaşılabilir ve her patchde zaten yeni şeyler geldiği için kullanılabilir olmaz
diğer patchlerde de farklı hileler gelir zaten
zaten insanlar hileyi yapıyolar ben neden beleşe yapiyim diyolar tek bedava hile yapan site ve adam akıllı yapanzaten ben araştırdım baya da bundan başka hilelerin hepsinde virüs var adam akıllı bir bu var diğer çalışanlar paralı zaten
merbalar ban yeme riski çok yüksekmi bu programı kullanmadacalısıyor
herkese cevap veriyorum ama çok fazla yüksek değil tabii yüksek tutmassan ayarları hile çok anlaşılabilir değil insan oynuyo gibi gameplay videosunu izlerseniz zaten hilenin ne olduğunu anlarsınızmerbalar ban yeme riski çok yüksekmi bu programı kullanmada
teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinherkese cevap veriyorum ama çok fazla yüksek değil tabii yüksek tutmassan ayarları hile çok anlaşılabilir değil insan oynuyo gibi gameplay videosunu izlerseniz zaten hilenin ne olduğunu anlarsınız
sağolun bir şey değilteşekkür ederim cevap verdiğiniz için
reallyso good hack for LOL
yea
it will be very beautiful then: D: D
it will be very beautiful then: D: D
ZOR BAN YEME RİSKİ VARscript ile elo kasma fikri sizce nasıl
bence kasmaya çalışmayın ban yerseniz çok ağlarsınız ana çarım gitti diye smurf hesapta kafa dağıtmak için birebirZOR BAN YEME RİSKİ VAR
ardaşın dediği gibi script yapçaksan yan çar aç onunla oyna eğlen kafanı dağıtbence kasmaya çalışmayın ban yerseniz çok ağlarsınız ana çarım gitti diye smurf hesapta kafa dağıtmak için birebir
güzel hile nasip olursa indirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?