Seçkin Üye
bende dün çalışıyodu şimdi baktım çalışmıyo fixlenmiş galiba ASD:F:ASDF:ASDF:ASDF ama dün sağlamdı
bu gün yeni yama vardı ondan sanırım xdbende dün çalışıyodu şimdi baktım çalışmıyo fixlenmiş galiba ASD:F:ASDF:ASDF:ASDF ama dün sağlamdı
yok abi ne yaptıysam çalışmıyor defender olsun güvenlik duvarı olsun her şeyi kapattım. hileyi yeniden yükledim. pc yi yeniden başlattım ama aynı senin gibi duruyor bende de. Açılmıyor. Mesela Pubg Lite hilesi açıldı ama bu açılmıyor. Bilen birisi var mı?
nasıl yaptınheh bendeki düzeldi Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Abi düzeldi ama nasıl düzelttiniz bir açıklama yapsanız.heh bendeki düzeldi Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çalışıyor onaylı üye olup kullanabilirsinçalışıyor mu beyler?
Kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor bir türlü nasıl yapıldığını anlamadım. Ekstra bir şey mi yapıyorsunuz. Bios ayarı mı değiştirmemiz gerek bilemedim. Bende çalışmıyor. Bir kaç gündür deniyorum.Çalışıyor onaylı üye olup kullanabilirsin
visual c ++ yüklemeyi denedin mi ?Kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor bir türlü nasıl yapıldığını anlamadım. Ekstra bir şey mi yapıyorsunuz. Bios ayarı mı değiştirmemiz gerek bilemedim. Bende çalışmıyor. Bir kaç gündür deniyorum.
bende de çalışmıyordu denedim hala aynı şekilde devam ediyor herşeyi denedim neredeysevisual c ++ yüklemeyi denedin mi ?
Sorun ne?Kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor bir türlü nasıl yapıldığını anlamadım. Ekstra bir şey mi yapıyorsunuz. Bios ayarı mı değiştirmemiz gerek bilemedim. Bende çalışmıyor. Bir kaç gündür deniyorum.
hile açılıyor ama oyun içinde çalışmıyor bi kaç yerde sadece garena sunucusnda çalışıyor denmiş doğrumudurSorun ne?
Videodaki gibi çalıştırıyorum oyuna girince hiç bir şey gelmiyor. En az 20 kere denedim de olmadı. Thread stopping yazıyor. Oyuna giriyorum hiç bir şey yok. Diğer oyun hilelerinde oluyor ama LoL de bir türlü yapamadımSorun ne?
fix yemiş kankayok abi ne yaptıysam çalışmıyor defender olsun güvenlik duvarı olsun her şeyi kapattım. hileyi yeniden yükledim. pc yi yeniden başlattım ama aynı senin gibi duruyor bende de. Açılmıyor. Mesela pbg Lite hilesi açıldı ama bu açılmıyor. Bilen birisi var mı?
knk benim 50 mesajım var ama onayli üye değilim hala ne yapmam gerekfix yemiş kanka
güncellenmesini bekliyicez
knk benim 50 mesajım var ama onayli üye değilim hala ne yapmam gerekfix yemiş kanka
güncellenmesini bekliyicez
olmuşsun onaylı üye?hocam 50 mesajım var ama onaylı değilim hala
knk benim 50 mesajım var ama onayli üye değilim hala ne yapmam gerek
knk benim 50 mesajım var ama onayli üye değilim hala ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?