- Yasaklandı
-
- #8,861
Banlı Üye
Yersin.Arkadaşlar ban yermiyim acaba main hesab'da oynıcağım bilgilendirirseniz sevinirim
Öncelikle konuyu okursan görüceksin zaten boşuna soruyorsun okumadan etmeden ban statları var oradaHilede ban riski var mı arkadaşlar
Post automatically merged:
hileyi denemek istiyorum da ban yerim diye korkuyorum hile hakkında tecrübesi olan anlatabilir mi ban riski varmı
pdid you turn on evade Function ???
Edit: Şuan temiz silip 0dan kurulum yapmama rağmen çalışmıyor malesef gg oldu sanırım güncelleme gerekli galiba ?az önceki oyunumda çalışmadı şu an tekrardan deneyeceğim sorunsuz çalışıyordu ama garip tekrardan calışıp çalışmadı diye yazarım buraya
who had used LazySharp with Irelia champ give me feedback plz
Ban status: 1 week - 1 monthBan riski nedir?
+1 oyundan atmıyor beni ama direkt kendii kapanıyor acemisi değilim golda kadar kastım unranked carı şuan çalışmıyor sanırım güncelleme gerekli bu süre zarfında denemenizi tavsiye etmem ban riski çoğalır ayrıca 1 hafta ila 1 ay arası ban atıyor diyorlar ama reis nasıl yaptıysa 1 ayı geçeli çok oldu hala ban yemedim maşallah...Post automatically merged:
çalışmıyor şuan oyundan atıyor game found deyip.
isim ne oyunda bende geleyim istersenSorunsuz sıkıntısız kullanmaya devam ediyorum çarı 30 lvl unranked'dan 40 lvl gold 3 e attım hala da ban yemedim ban yememek istiyorsanız belli etmeyin ve belli başlı şeyleri kapatın kullanmayın ! onun dışında her hangi bir şey yok rapor yerseniz daha hızlı banlanıyorsunuz 10 kere öldürdüyseniz 1 2 defa da ölün birşey olmaz yani aram da bile kullanıyorum ban dalgası falan sanmıyorum yakaladıklarına atıyorlardır hala bir sorun yok şu an oyuna gireceğim.
evet bendede öyle aynı şekilde şuan oyuna girdim mesela attı giremiyorum kapandı ve hotfixde çalışmıyor+1 oyundan atmıyor beni ama direkt kendii kapanıyor acemisi değilim golda kadar kastım unranked carı şuan çalışmıyor sanırım güncelleme gerekli bu süre zarfında denemenizi tavsiye etmem ban riski çoğalır ayrıca 1 hafta ila 1 ay arası ban atıyor diyorlar ama reis nasıl yaptıysa 1 ayı geçeli çok oldu hala ban yemedim maşallah...
bende çalışıyordu 3-4 saat önceevet bendede öyle aynı şekilde şuan oyuna girdim mesela attı giremiyorum kapandı ve hotfixde çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?