Hile kullanıyorsun eninde sonunda ban yersinBan yemeden oynamanın yolu var mı yoksa ban mutlak son mu ?
tam olarak nasıl çözdün bende de aynı sorun var gamefound yazıyor ama hile falan gelmiyorTamamdır böyel yapınca çalıştı
hesap ban yiyor hwid atmıyorBan yersek anakart danmi hesaptanmi yiyor
Hesap üzerinden banlıyor riot lol'de.Ban yersek anakart danmi hesaptanmi yiyor
bende aynısorunu yaşıyorum çözümü bularsan veya bilen birisi ösyleyebilirmi'' [VersionController] Checking new version..'' yeni versiyon kontrol ediliyor uyarısı alıyorum. Yaklaşık 30 dk dır bu halde. Virusten koruma kapalı. Yarım saat öncesine kadar rahat rahat kullanıyordum hileyi.
yeniden MemoryUI'i indirdim. Rardan çıkardım, ''changefilename.exe'' adlı bir dosya çıktı. eski adı ''XFProject8'' idi. Bir gram bir şey anlamadım. Hileyi kullanan var mı şuan?bende aynısorunu yaşıyorum çözümü bularsan veya bilen birisi ösyleyebilirmi
bende çözmeye çalışıyorum araştırıyorum bir şey bulursam söylerim şuan için kullanamıyorumyeniden MemoryUI'i indirdim. Rardan çıkardım, ''changefilename.exe'' adlı bir dosya çıktı. eski adı ''XFProject8'' idi. Bir gram bir şey anlamadım. Hileyi kullanan var mı şuan?
Sorun MemoryUI de bence. En kısa sürede çözeceklerdir.bende çözmeye çalışıyorum araştırıyorum bir şey bulursam söylerim şuan için kullanamıyorum
ismini XFProject yap dosyanın yeni indirdiğin düzelicekyeniden MemoryUI'i indirdim. Rardan çıkardım, ''changefilename.exe'' adlı bir dosya çıktı. eski adı ''XFProject8'' idi. Bir gram bir şey anlamadım. Hileyi kullanan var mı şuan?
bende olmadı maalesef bilgi için teşekkürlerismini XFProject yap dosyanın yeni indirdiğin düzelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?