Seçkin Üye
Lol'e güncelleme geldiği için fixlendi hile şuanlık. 2-3 güne güncelleme gelir hileyede büyük ihtimal. Biraz aksayabilir de. Sadece beklemede kal takip et konuyu kardeşim.epeydir girmiyordum v10.16 olmuş lol,Script çalışıyor yazıyor ama 10.15 acaba güncelleme mi gelecek bilmediğim için soruyorum yorumlara baktım bi halt anlamadım çoluk çocuk birşeyler yazmış ama bilgisi olan var mı çalışıyor mu güncelleme bekliyelim mi
fixlenmedi biligim drawı kapatınca caslıyorLol'e güncelleme geldiği için fixlendi hile şuanlık. 2-3 güne güncelleme gelir hileyede büyük ihtimal. Biraz aksayabilir de. Sadece beklemede kal takip et konuyu kardeşim.
hala çallışıyor mu denedin mifixlenmedi biligim drawı kapatınca caslıyor
Güzel kardeşim fixlendi. O draw muhabbeti v10.15'e ufak bi güncelleme geldiği için sıkıntı çıkartıyordu. Bugün ise lol'e yeni yama geldi. İyice bi kontrol ederek bak LOL v10.16'da hile ise v10.15'te. Bir dahakine iyice kontrol etmeden bence sorgulamafixlenmedi biligim drawı kapatınca caslıyor
bilgilendirme için eyvallahGüzel kardeşim fixlendi. O draw muhabbeti v10.15'e ufak bi güncelleme geldiği için sıkıntı çıkartıyordu. Bugün ise lol'e yeni yama geldi. İyice bi kontrol ederek bak LOL v10.16'da hile ise v10.15'te. Bir dahakine iyice kontrol etmeden bence sorgulama
Rica ederim ne demek.bilgilendirme için eyvallah
draw kapatsanda çalışmıyorfixlenmedi biligim drawı kapatınca caslıyor
yamaya göre değişir 1 gün 2 gün sürebiliryeni yama geldiği için hile şuan çalışmıyor. bundan önceki yamadan sonra kaç gün içinde hile güncellendi bilgisi olan var mı? yani tahmini kaç güne hile güncellenir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?