Onaylı Üye
aynı sıkıntıyı yaşıyorum çözüm bulabildin miload whdi error diye hata veriyor biri yardımcı olabilir mi rica etsem
[QUOTE = "myildiz42, postagem: 3044370, membro: 1192174"]
Ele faz a instalação assim, mas o cheat não abre no jogo, alguém sabe por quê?
[/ QUOTE]
mesmo aqui, não consigo fazer funcionar ...
This is what I get:
::::....MemoryHackers.org....::::
EN: This ***** is distributed as free-software. If you paid for this, you got scammed.
TR: Bu yazılım ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Bunun için ödeme yaptıysanız, dolandırıldınız.
VN: ***** này được phân phối dưới dạng phần mềm miễn phí. Nếu bạn trả tiền cho điều này, bạn đã bị lừa đảo.
PT: Esse ***** é distribuído como software livre. Se você pagou por isso, foi enganado.
RU: Эта трещина распространяется как свободное программное обеспечение. Если вы заплатили за это, вас обманули.
Waiting for League of Legends.exe
Game found !
Unhandled Exception: System.ComponentModel.Win32Exception: The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zB_oOt9jgw0JLlHUxingMjwXbn9RAw2udtw==(MethodBase #=zhEfKOOg=, Boolean #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zgsOIk17XyVbkBbSB1YpZXWD8gTNMcPT74T2q8V30YfIS(#=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4= #=zhEfKOOg=, #=qhJawLeHEn41n1o4Hta_iHfi_xhhJpJ0vZDqo9l0Ylfs= #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zkLgRrMDGuXOIxVWrQ8rv0UKXXoIMdM8VFQ==()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc(Boolean #=zhEfKOOg=)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = z5GoHKNXrTusOP9bn1YdFG1zUVKrCkqXj_w == ()
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = zUsLF5V1pswumym1iCm4tcdE = (Object # = zhEfKOOg =, UInt32 # = zIdtM1ng =)
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc (Booleano # = zhEfKOOg =)
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = zV6tcQKmMLEmFrB0fgL5bnutfPAIV ()
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = zUJ5RfiNFl06HC98VHUmZChC5jUbWTrorl2HDJ_M = (Object [] # = zhEfKOOg =, Type = zhEfKOOg =, Type = zhEfKOOg =, Type, Object
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = zg2Q4e5S0E4FVGBNy02jYFDoiWRktdnIFEQRPZ0U = (Stream # = zhEfKaog = # zhEfKaog = [Fluxo # = # zhEfKaog = [Fluxo # zhEfKaog =, Tipo # zh , Object [] # = zJ2YfXnw =)
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = zmP5SDXwnJK9pyx0E7 $ U1HhU = (Fluxo # = zhEfKOOg =, String # = zIdtM1ng =, Objeto []
em # = qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ $ lWk4 =. # = zgabED82ediEyCUC4250DbZg = (Stream # = zhEfKOOg =, String # = zIdtM1ng =, Object [] # = zhK11a =, Object [] # = zhK11a)
em # = z27aCrtMQnBd53_vfRA ==. # = z_XzUPYNqCWVnJ90iPqH2H8E =. # = zEI1iXOTP5HGLGimG4w == ()
em System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context (estado do objeto)
em System.Threading.ExecutionContext.RunInternal (ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
em System.Threading.ExecutionContext.Run (ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
em System.Threading.ExecutionContext.Run (ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
em System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart ()
[/ QUOTE]
Same error
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?