- Moderatör
-
- #12,461
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Şans işi ama genelde o sürede banlanırsın uzun süredir hile kullanıp ban yemeyen de vardı.Tamamdır teşekkürler. Bazı eski gönderileri gördümde adamlar 1 aydamı o kaadr yükseliyorlar veya arada ban yemeyen çıkıyor mu?
Benim bildiğim kadarıyla win 7 dede çalışıyor. Bir dener misin?win7 çalışmıyor mu?
2.bip sesinden sonra kapanıyor daha önce çalışıyordu aynı hatayı yaşayann bi kaç arkadaş daha varmışBenim bildiğim kadarıyla win 7 dede çalışıyor. Bir dener misin?
O zaman büyük ihtimalle win 7 de çalışmıyor.2.bip sesinden sonra kapanıyor daha önce çalışıyordu aynı hatayı yaşayann bi kaç arkadaş daha varmış
1 ay olmayabilir 2 ay 3 ay 1 yıl olabilir ban süren ama elinde sonunda ban yiyiceksinArkadaşlar ne kadar vuracağımızı gösteriyordu canının üstünde onu nasıl açacağız ve de bu hileyi kullanınca kesin ban yermiyiz 1 ay içerisinde hiç belli etmesek bile?
ban yeme riski çok sanırım
kaç günde yiyiorban yeme riski çok sanırım
1 hafta ile 1 ay gibi bir sürede kalıcı ban yersiniz. Ban süreniz belki uzayabilir o da şans işi.ban yeme riski çok sanırım
kaç günde yiyior
Şu anlık net bir bilgi yok büyük ihtimalle hesap banı yersiniz.ban yediğimizde bu hwid ban olayları vardı hwid banmı yiyeceğiz yoksa eskisi gibi normal sadece çarmı ban yiyecek ?
benim ban yemem 2 3 hafta sürdü ama hilenin hiç ince ayarına girmemiştim yani belli ede ede kullanıyordum bence dodge ayarı felan kısarak 1 1.5 ay idare ettirebilirsiniz.ban yeme riski çok sanırım
kaç günde yiyior
o valorantta geçerli kanka league of legends hesap banı atıyor sıkıntı yok yani rahat kullanabilirsin ama yinede vanguardı kapatıp kullan bence tedbiri elden bırakmaban yediğimizde bu hwid ban olayları vardı hwid banmı yiyeceğiz yoksa eskisi gibi normal sadece çarmı ban yiyecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?