- Yasaklandı
-
- #12,481
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
sonra hıle fıxlensın sızın yuzunuzde ndegıl mı ? beleşe konmayı nekadar ço ksevıyorsunuz arkadaş.25 gün günde 2 mesaj atarak onaylı üye olmayı nasıl bekleyeyim ki? Herkes 20 saat lol oynayan insan mı? 40 yılda bir hileli oyun oynayıp veletleri kudurtalım dedik hevesimiz kursağımızda kaldı. Amcalarınız için küçük bir ücretle bu işi kolaylaştırın. Yahut daha hızlı basit bir yol bulun. Herkesin hayatı oyun değil ki... Dikkate alınmasını rica ederim.
tamam teşekkürlerŞu anlık net bir bilgi yok büyük ihtimalle hesap banı yersiniz.
Win 7 mi bilgisayarın?Hileyi çalıştırdak ve aktif ettikten sonra oyundan atılıyorum veya cmd kapanıyor kendi kendine yardımcı olabilecek varmı
evetWin 7 mi bilgisayarın?
Benimkide win7 şuan win7 lerde çalışmıyor açabilen yok.
peki şuan windows kaç olması gerekiyor hileyi kullanabilmem içinBenimkide win7 şuan win7 lerde çalışmıyor açabilen yok.
Win10 da çalışıyor nasıl dosyaların silinmeden win10 yapabileceğin googlede youtubede var yalnız bilgisayarın iyi mi ona göre kur win10 upeki şuan windows kaç olması gerekiyor hileyi kullanabilmem için
yani fazla iyi deil ama yani lolde yüksek ayarda 150 200 arası alıyorumWin10 da çalışıyor nasıl dosyaların silinmeden win10 yapabileceğin googlede youtubede var yalnız bilgisayarın iyi mi ona göre kur win10 u
Kurabilirsin o zamanyani fazla iyi deil ama yani lolde yüksek ayarda 150 200 arası alıyorum
merhaba, 2 saat önce rahatlıkla oynuyordum win10 fakat sımdı 2 bip sesi geliyor oyuna giriyorum ve düşüyorumArkadaşlar win 7 olanlar da hile gözlemlediğim kadarıyla çalışmıyor. Win 10 olmanız şart 2.bip sesinden sonra sanırsam cmd ekranı kapanıp bir daha gelmiyormuş.
Onu bilmiyorum, hileyi kullananların aldığı hataların çözümlerini öğrenerek size yardımcı olmaya çalışıyorum da Windows meselesine açıklık getirmek istedim. Win 7 için soran çok oluyordu zaten konuda da belirtilmiş.merhaba, 2 saat önce rahatlıkla oynuyordum win10 fakat sımdı 2 bip sesi geliyor oyuna giriyorum ve düşüyorum
Az önce win 10 da denedim fakat 2. bip sesinden sonra atıyorOnu bilmiyorum, hileyi kullananların aldığı hataların çözümlerini öğrenerek size yardımcı olmaya çalışıyorum da Windows meselesine açıklık getirmek istedim. Win 7 için soran çok oluyordu.
oyuna girmeden evvel patch attı sanırım fix yediOnu bilmiyorum, hileyi kullananların aldığı hataların çözümlerini öğrenerek size yardımcı olmaya çalışıyorum da Windows meselesine açıklık getirmek istedim. Win 7 için soran çok oluyordu zaten konuda da belirtilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?