gerçekten ban atıyor dostum illaki ban yiyecek hesabın kullanırsan ha 1 gün sonra ha 1 ay sonraArkadaşlar çok üzgünüm onaylı üye değilim kullanamıyorum da gerçekten ban atıyorsa boşuna uğraşıyorum demektir :/
oyuna dün güncelleme geldi hotfix kullana bilirsin bazı kişilerde çalışmıyor ama bazılarında çalışıyormuş onun dışında güncelleme beklemek zorundasınOyun başladığında oyunum tek başına kapanıyor, yardım eden var mı?
Kanka en mantıklısı beklemek[QUOTE = "xjimjarryx, postagem: 3500183, membro: 1990058"]
oyuna dün güncelleme geldi hotfix kullana bilirsin bazı kişilerde çalışmıyor ama bazılarında çalışıyormuş onun dışında güncelleme beklemek zorundasın
[/ CITAR]
Tamam, cevap için teşekkürler, düzeltmeyi zaten denedim ve işe yaramadı, güncellemeyi bekleyeceğim
dostum güncel deil herkes güncelleme bekliyorHocam çalışıyormu hala
Nasıl anlaşılıyor?Beyler boşuna yorum için yorum atmayın hile çalışmıyor hack centerdan kontrol edeblirisiniz güncellenmesini şuan çalışmıyor
kardeşim hile çalışmıyor ne demek bişey söyliyeceksen düzgün söyle şuan güncelleme dolayısıyla bakımda hileBeyler boşuna yorum için yorum atmayın hile çalışmıyor hack centerdan kontrol edeblirisiniz güncellenmesini şuan çalışmıyor
Hile fix güncellenmesini bekleyin.oyundan atıyor sizdede öyle oluyormu cozum varmı
Wait updatestopped working throws out of the game worked a day ago
ne zaman güncellenir varmı bilgiHile fix güncellenmesini bekleyin.
Wait update
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?