Uzman Üye
lol hilesini okadar fazla kullanmadım ama MH ye sonuna kadar güveniyorum onca yıl cs hilelerini kullandım hileden dolayı yani tespit edilmedi hilem 1 kere bile (tabi her açmadan önce güncelmi diye bak ve çok çok uzun süre açık bırakma güncelleme gelebiliyo )artık son şansım bu son hesabım ban yerse lol bitmiş demektir yüzde kaç atma ihtimali deneyenler var ise bilgi verebilirmi
yok yok rahatça kullan 3 4 rapor bile yedim bir şey yok her el basıyordum yeni yamaya kadar full basEline sağlık ama ban yeme ihtimali var mı? bir de ban dalgası varmış sanırım dikkatli kullanın.
sıfır ban riski var bizzat denedimdirek tespit edilip ban atılmama garantisi var mı ?
Ban riski var sonuçta oyun açığını kullanıyosun.Ban riski nedir reis ? Eu west'te hesap kastım 20 lvle kadar boşa gitmesin .s
Onlarda bu siteye kayıtlı olmak zorunda.Ben bu hileyi başkalarına link olarak atsam memoryhackers dan aldım diye sıkıntı olmaz dimi?
Virüs yok.virustotal sonucu git gide kötü bir hal alamaya başladı
nope.hmm interesting Is there a video about this program anywhere?
tam olarak ne işe yarıyor izah edebilecek var mı?
ne işe yarıyor bu biri açıklasın
arama girin sampiyon secim ekranında boosta basın bir el kostüm veriyor ya o işteeskiden oynardım 2 yıldır oynamıyorum, ne işe yarıyor ben anlamadım ?
league of legends güzel oyun ama cok bağımlılık yapıyor zaman çalan bir oyun aynı zamandaindirmeyi düşünüyorum acaba güzel bi oyunmu tavsıye edermısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?