ARKADAŞLAR 11.SINIFA GEÇTİM FAKAT STAJIM WAR YARIN 21 GÜN TOPLAM NE YAPTIRIOLAR GİDEN WARMI YA HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM ELEKTRİKLE İLGİLİ OKULDA Bİ BOK ÖGRETMEDİLER ACIKCASI BİRŞEYDE BİLMİYORUM NELER YAPTIRIRLAR GİDEN WARSA SÖYLERMİSİNİZ
Artık bu sene cıkmış bizim okulda 3 hafta yani 21 gün zorunlu staj dosyası okulda işte bi yere yerleştirdi neler yaptırırlar acaba merk ediomSen sakın bilgi işleme gitme, ordada böyle yazarsan staj boyu dayak yersin.
11. Sınıfta staj olmuyor fakat istersen staj yerine gidebilirsin, beni çağırdılar 5-6 gün gittim okul açıldığında ilk 5-6 gün geldi yazıcaklar. zorunluluk yok.
Endüstri meslek mi?Artık bu sene cıkmış bizim okulda 3 hafta yani 21 gün zorunlu staj dosyası okulda işte bi yere yerleştirdi neler yaptırırlar acaba merk ediom
aynende sence ne yaptırırlar ya korkuom hiçbiş bilmiom getir götür süpür işi yaptırsa keskeEndüstri meslek mi?
aynende sence ne yaptırırlar ya korkuom hiçbiş bilmiom getir götür süpür işi yaptırsa keske
lehim kullanması kolay deilmi hocam zatenBana lehim, kodlama yaptırmışlardı. Ama o dediğin 21 gün hakkında bir bilgim yok ben yaz tatilimi güzelce yapıyorum.
Senin Dil anlatımdan kalacağın kesinde gerisini bilemem.lehim kullanması kolay deilmi hocam zatenlehimlemeyi yarın son günüm evde denerim sonkez gözden geçirirm kolay yani keske onları yaptırsa baska zor iş yaptırırsa korkuom puan weriolar stajdan
saol yorumun için herkes öyle dio zaten sana orda getir götür fabrikalara götürür ögretir vs aman öyle diolarHe bu arada, ben bilişim okuyorum. Elektrik değil yani lehimleme pek benim alanıma girmiyor.
Stajdan korkmanı gerektiricek bir şey yok. Tanıdığının yanına gitseydin keşke, bizim zamanımızda staj yapılcak yeri sana bulduruyorlardı. Yani tercih hakkın oluyordu. (Ben meslek liseli okumadım anadolu lisesi okudum arkadaşlardan duyduklarımı ve gördüklerimi aktarıyorum), tanıdığının yanına yazdırıcaksın stajını, gitmeyeceksin evde paso yatacaksın kardeş. Zaten bizim zamanımızda her işletmede belirli bir stajer bulundurması zorunluydu ki hala öyledir. Yani adamlarda sizin ağız kokunuzu çekmeye meraklı değil bir an önce stajını bitir siktir ol git diye yolunu gözlüyolar. Takma yani kafaya kendini ezdirme gerilme. Bilmiyorsan bilmiyorum de ucunda ölüm yok.