Uzman Üye
krdsm bunları atıyorum şöyleyese eski kod
Always HeadShout
WriteLong("wolftü.bin",label3.Text + &H82775, "1566441904") 'Always HeadShout On
WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H82775, "1566490674") 'Always HeadShout Of
Yenileri nereyle değiştirip güncellicez anlamadım yardım ederseniz sevinirm..
Hile yakında gelicek onla uğraşıyorum bugünbi hile gelemedi vallahi
oyuna giriyorum fakat diyer oyuncular yukleniyor diyo almıyo takımda yer var 4 e 4 savas başlayalı 30 sn oldu aladı sadece pve de acılan odalara girebilyo ondada acılmıs odalara girebilyo oda kurdumu başlatamıyo envanter eksik özelde hiçbisey yok asmon bahama kalp atısı felan yok güncelleme ne zaman gelir birde bu pointerlar nereye yazılyo bilgi lutfen
taç gizleme çalışmıyo denemeyin boşuna bende o adresi buldum çalışmıyo infinite wolf ball buldum oda çalışmıyo
anti chat ban crosshair no weapon sp dahil buldum fakat hepsi çalışmadı
bende csh olarak buldum ama obj oldugunu bildiğim için denemeye tenezzül bile etmedim
fly ladder lazım
SİLAH SÜRELERİ BİTTİ NE YAPCAZ LÜTFEN CEVAP
Always HeadShoot NE ARA CSH oldu D:
çalışmıyor bazıları?
şşşşşştttt çaktırma artık csh
SİLAH SÜRELERİ BİTTİ NE YAPCAZ LÜTFEN CEVAP
Kardeşim çok saol adamsın sen bide kardeşim WriteLong("wolftü.bin",label3.Text + &H82775, "1566441904") 'Always HeadShout OnEvet kardeşim sadece &H82775 bunu güncelle yeter
Always HeadShoot NE ARA CSH oldu D:
Value değişmez, aynı kalacak o.Kardeşim çok saol adamsın sen bide kardeşim WriteLong("wolftü.bin",label3.Text + &H82775, "1566441904") 'Always HeadShout On
1566441904 --> bunu ne yapim bu deişmese sıkıntı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?