kanka windows 10 home yerine pro kursaydın keşke daha iyi performans alırdınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbenim pc kardeşim bakabilirsin 9 bine bırakırım üzerinide ister kasaya harca ister ekran klavye vs al. ram işlemci ve anakartı sene başında yeniledim. 2 sene oldu toplayalı hiçbir sorunu yok
kanka lenovo ideapad 82R4006FTRA var ASUS VivoBook 15, monster huma suan aklıma bunlar geldiBende yurt dışına yerleşiyorum arkadaşlar 15k-20k arası iyi bir laptop önerisi olan var mı ?
O fiyat limitleri arasında 1tb ssd ve 16gb ram olursa sevinirim kanka.kanka lenovo ideapad 82R4006FTRA var ASUS VivoBook 15, monster huma suan aklıma bunlar geldi
yeni sahibi kursun artık onudakanka windows 10 home yerine pro kursaydın keşke daha iyi performans alırdın
144 fps de sabit ve akıcı şekilde çalıştırabilecek bir sistem arıyorum daha çok işlemcilerin yeni sürüm olmasına da gerek yok örnek olarak ryzen serisi değil de fx serisinde akıcı kalitede bir işlemci gibiBütçeni arttırabilirsen çok daha iyi olur o ayarlarda toplayacağın bir bilgisayar istediğin gibi performans vermeyebilir
bu ikisinin fiyatı nedirr5 5600 işlemci ekrankartınıda 1080 ti ikinci el al gerisini sen ayarla 200 fps den aşşa düşmez
ram kanalları olarak 16 mı tavsiye edersin bir de soğutmaya ne kadar para harcarım bu sistemde?i3 10100f gtx 1660 super öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?